‘Danjuma krijgt nieuwe opties voor Premier League-terugkeer’

Foto: ‘Danjuma krijgt nieuwe opties voor Premier League-terugkeer’

In Spanje zijn ze dezer dagen wild van Arnaut Danjuma, want de flankaanvaller is de voorbije maanden uitgegroeid tot één van de absolute sensaties van LaLiga. Afgelopen weekend scoorde de Nederlander nog een hattrick tegen Granada, waarmee hij zijn al indrukwekkende statistieken in zijn eerste seizoen bij Villarreal nog wat verder wist aan te dikken. 

Doordat een blessure hem een tijdje aan de kant hield, kwam Danjuma dit seizoen tot dusver ‘slechts’ vijftien keer in actie in de Spaanse competitie, maar de aanvaller liet daarin wel al acht doelpunten en twee assists optekenen. Ook in de Champions League schitterde hij al met vier goals en een assist in zeven wedstrijden. Bij Villarreal hebben ze het zich nog geen moment beklaagd dat ze in de zomer een recordbedrag van 23,5 miljoen euro voor hem neertelden. 

De sterke prestaties van Danjuma gaan ook elders niet onopgemerkt voorbij. Een terugkeer naar de Premier League, waar hij in het seizoen 2019/20 met Bournemouth al actief was, zou weleens in de maak kunnen zijn, want Calciomercato meldt dat twee Engelse clubs in de zomer werk willen maken van zijn clubs. Het zou gaan om West Ham United en Everton. 

STAP VOORUIT? 

De vraag is wel of een transfer naar één van die twee clubs wel zo interessant is voor Danjuma, want op sportief vlak lijkt hij alvast niet meteen een stap vooruit te zouden gaan zetten. West Ham doet het dit seizoen wel goed in de Premier League met een voorlopige vijfde plaats, maar Everton strijdt nog om lijfsbehoud. Villarreal staat dan weer zesde in La Liga, maar is nog volop in de strijd voor de top vier en is ook titelhouder in de Europa League.

Een hattrick van Danjuma tegen Espanyol? Profiteer van de odd van 17!

West Ham en Everton interessant voor Danjuma?

  • Ja, mooie clubs voor hem
  • Nee, hij moet veel hoger mikken
42+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie