‘PSV kijkt ook naar Engelse top voor opvolging Vertessen’

Foto: ‘PSV kijkt ook naar Engelse top voor opvolging Vertessen’

Couhaib Driouech blijft vooralsnog bovenaan op het lijstje met potentiële opvolgers van Yorbe Vertessen staan, maar PSV houdt ook de ontwikkelingen bij alle Premier League-grootmachten nauwlettend in de gaten. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Huren dood hout van Premier League-grootmacht een optie’

Omdat Excelsior erg hoog in de boom zit voor Driouech, die ook door Feyenoord en een buitenlandse club wordt gevolgd, schaakt PSV op meerdere borden. “Lukt het PSV niet, dan is Vertessen waarschijnlijk het haasje”, schrijft de krant over de Belg, die al in Berlijn zit voor Union Berlin en ook niet meer terug wil richting Eindhoven.

Al zijn er meer mogelijke oplossingen: “Of er moet op de slotdag van de transferperiode nog een onverwachte nieuweling opduiken. Als een Engelse topclub nog wat dood hout van de boom snijdt, is het soms mogelijk iemand te huren.” In dat kader werd Arnaut Danjuma (Villarreal, verhuurd aan Everton) al genoemd, maar het eigen jeugdproduct lijkt vooralsnog financieel onhaalbaar voor PSV. Facundo Pellistri (Manchester United) koos op zijn beurt al voor een verhuur aan Granada CF.

Vertessen wacht in spanning af

Clubwatcher Rik Elfrink besluit: “PSV wil Vertessen best tegemoetkomen met een extraatje of zijn contract wat opwaarderen, maar kijkt eerst of een vervanger op te pikken is. Voorlopig wacht de razendsnelle Belg in een hotelkamer Berlijn op een fiat van PSV, rent hij af en toe een rondje en steigert zijn raadsman. Die vindt het eventjes niet zo gezellig bij PSV. Vertessen is in Eindhoven voor altijd de held van Sevilla, die meehielp aan Champions League-overwintering van PSV. Nu zijn de belangen plots volledig tegengesteld en is hij een biddende in Berlijn, die kruisjes moet slaan dat zijn transfer doorgaat.”

PSV moet die 5 miljoen voor Driouech aftikken

  • Eens
  • Oneens
357+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie