Wedden op het EK 2024: Laatste nieuws, tips en odds

Het EK voetbal 2024 staat voor de deur! Op zoek naar een exclusieve bron dat alles te maken heeft met dit prachtige toernooi? Hier vind je waardevolle inzichten, zoals wedtips, actueel nieuws en de laatste quoteringen voor jouw voetbalweddenschappen.

Ontdek de laatste quoteringen van gerenommeerde bookmakers, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest recente verschuivingen in de wedmarkt. Bij ons ben je verzekerd van een betrouwbare gids die je helpt bij de beste keuzes tijdens het EK.

Beste EK 2024 bookmakers

Nieuw in de wereld van voetbalwedden? Tijdesn het EK kan je veilig en betrouwbaar wedden bij legale online bookmakers. Bekijk onder de beste opties voor het EK!

Unibet
92/100
Een Unibetje zetten
BetMGM
92/100

EK 2024 speelschema en starttijden

Benieuwd naar alle speeldata van het EK? Bekijk onderstaand overzicht van alle EK voetbalwedstrijden. Van 14 tot en met 26 worden de groepsfase wedstrijden afgewerkt. Vanaf 29 juni starten de knock-out wedstrijden.

Groepsindeling EK 2024

Dit EK strijden 24 verschillende landen in zes verschillende poules voor de titel. De nummers 1 en 2 plaatsen zich direct voor de knock-outfase. De vier bester nummers 3 plaatsen zich alsnog voor deze knock-out fase. Dat betekent dat 8 landen na de groepsfase uitgeschakeld zijn.

EK poule

Gratis meespelen met de leukste EK poule van Nederland? Meld je gratis aan, nodig vrienden uit en speel tegen elkaar om de prijzen! Lees hier alles over de EK poule 2024 of meld je direct aan via onderstaande banner! Je kunt zelfs prijzen winnen wanneer je jouw vrienden uitnodigt, dus waar wacht je nog op? Meld je aan, voorspel de EK wedstrijden en win!

EK poule 2024

Spelers om in de gaten te houden

Dit jaar belooft een showcase te worden van enkele van de meest talentvolle spelers in het moderne voetbal. Het EK is natuurlijk voor iedereen een prachtig podium om zich te bewijzen en daarom zijn we er van overtuigd dat er weer een aantal spelers boven zich uit zullen stijgen. Bekijk hier de spelers die je echt in de gaten moet houden tijdens het EK!

Topscorers EK 2024

Naast wedden op EK voetbalwedstrijden is het ook mogelijk om te wedden op de topscorer. Cristiano Ronaldo is met 14 doelpunten all-time topscorer van het EK en hij is er dit jaar gewoon wéér bij! Maakt hij nog kans op de topscorer titel of is Mbappé, Kane of Lukaku hem te snel af? In dit artikel behandelen we de spelers die het meeste kans maken op het scoren van de meeste doelpunten. Super handig om te gebruiken bij jouw EK weddenschappen.

Vrije trappen nemers EK 2024

Wees je bewust van de onderlinge verhoudingen binnen een team. Dit kan namelijk handig zijn voor jouw weddenschappen. De goalscorer weddenschap wordt steeds populairder. Hierin geef je simpelweg aan of een speler zal scoren binnen de reguliere speeltijd. Een speler die de directe vrije trappen mag nemen, heeft dus een extra scoringskans wanneer deze situatie zich aandient. In dit artikel vind je alle vrije trappennemers op het EK. Zowel de directe als indirecte vrijetappen en corners vind je hier terug.

Penaltynemers EK 2024

Cruciale kennis voor jouw EK weddenschappen is het kennen van de penaltynemers van elk land. De kans dat een penalty benut wordt is natuurlijk aanzienlijk groot en jij kan hier dus slim op inspelen bij jouw goalscorer weddenschap. Ontdek in dit artikel de penaltynemers die hun land zullen vertegenwoordigen tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal van 2024!

EK 2024 favorieten

Europa is het beste voetbalcontinent ter wereld. Naast Brazilië en Argentinië, die altijd als favoriet worden gezien, komen de rest van de voetbalgiganten uit Europa. Frankrijk, Duitsland, Engeland, Italië en Spanje behoren vrijwel altijd tot de favorieten op papier. Maar voetbal blijft voetbal en dus kan alles gebeuren! Ben jij benieuwd welke landen volgens de bookmaker als absolute favoriet worden beschouwd? Bekijk dan het dit artikel over de EK favorieten.

Kansen van Nederland op het EK 2024

In 1988 won Nederland het EK voetbal in West-Duitsland. Sindsdien is het eigenlijk bergafwaarts gegaan. Er werd nog 3 keer de halve finale bereikt, maar in 2012 strandde Oranje in de groepsfase. In 2016 werd het dieptepunt bereikt. Nederland wist zich niet te plaatsen voor het eindtoernooi. In 2021 bleek Tsjechië in de achtste finales te sterk. Kunnen de Oranjeleeuwen dit jaar vriend en vijand verrassen? Lees hier alles over de kansen van he Nederlands elfta op het EK voetbal in Duitsland.

Alle EK bookmaker welkomstbonussen

Ontdek de meest verleidelijke aanbiedingen voor nieuwe spelers tijdens het Europees Kampioenschap voetbal van 2024! We hebben we de beste EK 2024 bookmaker welkomstbonussen verzameld, zodat jij het meeste uit je wedervaring kunt halen. Speciaal voor mensen die nog geen bookmaker account hebben zijn deze exclusieve bonussen ontworpen om je winkansen te vergroten en je te belonen voor je passie voor het spel. Mis deze kans niet om te profiteren van onweerstaanbare aanbiedingen en begin je wedavontuur op het EK 2024 met een vliegende start!

EK 2024 voorspellingen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie