EK poule 2024 | Gratis meespelen, dikke prijzen winnen!

EK poule 2024

Ben jij op zoek naar de ultieme EK 2024 pool? Wees klaar om je voetbalkennis te testen, je strategisch inzicht te tonen en tegelijkertijd te genieten van het spannende EK voetbal. Ben jij een meestervoorspeller? Bekijk snel wat de EK poule van Voetbalwedden.net jou te bieden heeft!

We nodigen je uit om deel te nemen aan deze gratis EK 2024 poul en ten volle te genieten van het EK dat ons te wachten staat. Of je nu een doorgewinterde voetbalfan bent die alles weet over de teams en spelers, of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om het toernooi te volgen, deze pool is voor iedereen toegankelijk!

Wat is de EK poule van Voetbalwedden?

Tijdens het EK voetbal in Duitsland organiseert Voetbalwedden.net weer een toffe EK poule. De EK poule is helemaal gratis en is door iedereen makkelijk te begrijpen. Voorspel de 51 EK wedstrijden en verdien punten voor het algemeen klassement. Verdien bonuspunten met jouw topscorer en de bonusvragen en misschien win jij wel de hoofdprijs!

  • Volledig gratis voor iedereen
  • Makkelijk te begrijpen
  • Eigen pooltje aanmaken
  • Maak kans op dikke prijzen
EK poule 2024 prijzen

Zo werkt de EK poule

Zoals gezegd is het spel makkelijk te begrijpen en dus kan iedereen meespelen! Jong of oud, leek of expert, iedereen maakt kans op die felbegeerde prijzenpot. Hieronder vind je een uitleg in 5 stappen.

1. Meld je aan bij Voetbalwedden

De EK poule wordt georganiseerd door Voetbalwedden.net. Om mee te spelen heb je dan ook een account nodig. Aanmelden is gratis en binnen 1 minuut gedaan.

VW EK poule
Voorspel de EK wedstrijden

2. Voorspel wedstrijden

Eenmaal geregistreerd kan het plezier beginnen! Op het EK worden 51 wedstrijden gespeeld waarvan 36 groepswedstrijden. Je kunt al jouw voorspellingen van deze wedstrijden invullen. Later, wanneer de groepsfase is afgelopen, kan je de wedstrijden in de knock-outfase voorspellen.

3. Kies topscorers

Weet jij welke spelers gaan exceleren op het EK? Gebruik deze kennis dan voor jouw topscorers! Je moet namelijk twee topscorers selecteren die je tijdens het EK meer punten op kunnen leveren. Elke goal van jouw topscorer is extra punten waard. Kies deze speler dus zorgvuldig.

Kies EK poule topscorers
EK poule topscorers voorspellen

4. Beantwoord toernooivragen

Voordat het toernooi begint, dien je vijf vragen in te vullen over de verloop van het toernooi. Vragen als “Wie wordt Europees kampioen” en “Hoe ver komt Nederland” zijn vragen die je hier kunt verwachten.

5. Verdien bonuspunten

Bij elke wedstrijd vind je een stelling waarmee je bonuspunten kunt verdienen. De stelling gaat over de wedstrijd en je kan deze met “ja” of “nee” beantwoorden. Is jouw antwoord correct? Dan verdien je 2 bonuspunten. Je kunt in totaal met deze stellingen dus 104 extra punten verdienen!

EK poule verdien bonuspunten

Puntentelling

Zoals eerder vermeld kan je op verschillende manieren punten verdienen. Je verdient punten met de toernooivragen, de voorspellingen van de wedstrijden en de overige bonussen.

ToernooivragenPunten
In welke poule worden de meeste goals gescoord?30
Welke speler geeft de meeste assists?30
Welke speler scoort de meeste goals?40
Hoe ver komt Nederland?40
Wie wordt Europees kampioen?50
VoorspellingenPunten
Wedstrijd helemaal goed voorspeld20
Winnaar juist en van 1 team het aantal doelpunten14
Alleen winnaar juist (of gelijkspel) maar niet het aantal doelpunten10
Alleen aantal doelpunten van 1 team juist4
OverigPunten
Doelpunt door geselecteerde topscorer (per goal)10
Stelling van de wedstrijd juist (per stelling2
Verdubbelaar ingezet (telt niet mee voor topscorer
en stelling, alleen voor de wedstrijdvoorspelling)
x2

Speel tegen vrienden en familie

Heb jij ook een vriend, collega of familielid die claimt altijd alles van voetbal te weten? Daag hem dan nu uit in jullie eigen EK pooltje. Niets is leuker om te laten zien dat jij dé voetbalkenner bent, toch? Met enkele klikken heb je jouw eigen pool al aangemaakt. Kies of deze toegankelijk is voor iedereen of maak hem privé zodat alleen jij bepaalt wie er mee mag doen.

Je kunt zelfs meerdere pools aanmaken. Ideaal voor verschillende groepen!

  • Vriendengroep
  • Familie
  • Collega’s
EK poule subleague

Win fantastische prijzen

Een EK poule is natuurlijk leuk, maar het wordt nóg leuker! Wanneer je deelneemt aan de EK poule van Voetbalwedden.net maak je namelijk gratis kans op hele dikke prijzen. We verklappen nog niet de gehele prijzenpot, maar als je goed hebt opgelet heb je al gezien dat je in ieder geval een voetbaltrip naar Dortmund kunt winnen voor 2 personen ter waarde van €900! Hiernaast zijn er nog voldoende andere interessante prijzen te winnen. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is meespelen!

EK poule Voetbalwedden
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie