Hélène Hendriks en Noa Vahle doen boekje open over ‘Oranje-boycot’

Foto: Hélène Hendriks en Noa Vahle doen boekje open over ‘Oranje-boycot’

Kort voor het EK gaan de spelers van het Nederlands elftal een bezoek brengen aan Hélène Hendriks en Noa Vahle. Vanuit de KNVB Campus zal het SBS 6-programma Wij Houden van Oranje worden uitgezonden, waarin de spelers en bondscoach Ronald Koeman vragen gaan beantwoorden van het Nederlands publiek en alvast een blik vooruitwerpen op het EK. Dat onthulde Hendriks in De Oranjezondag.

Hendriks en Vahle ontvangen Oranje-selectie

“Verwacht geen tactische voorbeschouwingen, ingewikkelde voetbalstrategieën en politieke discussies”, vertelt Talpa over het aanstaande programma. “Nee, in Wij Houden Van Oranje houden we het overzichtelijk en maken we het gezellig. In een ontspannen setting horen we van spelers wat hun verwachtingen zijn voor het EK en komen we meer over ze te weten dan we zien op het veld.”

Televisiekijkers krijgen de mogelijkheid om hun vragen aan te dragen in de De 538 Middagshow met Frank op Radio 538. Hendriks maakte het nieuws zondag bekend in haar programma De Oranjezondag. “lles komt langs: familie, vrienden, bekenden, oud-bondscoaches… We gaan het op een heel vrolijke, positieve manier doen. Dus we zijn niet gecanceld, Noa!” De sportverslaggeefster was ook aanwezig in de uitzending. “Geen boycot!”, reageerde Vahle op de aankondiging.

Eerder suggereerde Telegraaf-journalist Valentijn Driessen nog dat Hendriks en Vahle nog mogelijk geboycot zouden worden door Oranje vanwege een interview met Georginio Wijnaldum. Vahle zou te kritische vragen hebben gesteld over de situatie van Wijnaldum in Saudi-Arabië.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ga jij kijken naar Wij Houden Van Oranje?

  • Ja, lijkt me leuk programma
  • Nee, dat sla ik even over
969+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie