Voetbal vandaag

Het voetbal staat vrijwel nooit stil. Bijna elke dag rolt de bal wel ergens, maar welke wedstrijden worden er zoal gespeeld? En waar zijn deze wedstrijden te bekijken? Op deze pagina treft u een overzicht.

Waar zijn de live-wedstrijden te zien?

De live-rechten van de nationale voetbalcompetities en bekertoernooien liggen in het seizoen 2022-2023 bij drie verschillende aanbieders: ESPN, Ziggo Sport en Viaplay. Hieronder treft u een overzicht. Let op: voor de meeste zenders heeft u een abonnement nodig.

AanbiederCompetitie
ESPNEredivisie
Keuken Kampioen Divisie
TOTO KNVB Beker
Vrouwen Eredivisie
Major League Soccer (Verenigde Staten)
ViaplayPremier League (Engeland)
Bundesliga (Duitsland)
Ziggo SportPrimera Dívisión (Spanje)
Serie A (Italië)
Ligue 1 (Frankrijk)
Jupiler Pro League (België)
Primeira Liga (Portugal)
Scottish Premiership (Schotland)
Süper Lig (Turkije)
Copa del Rey (Spanje)
Carabao Cup (Engeland)
Croky Cup (België)

Waar zijn de Europese clubcompetities te zien?

De live-wedstrijden uit de Champions League liggen tot en met het seizoen 2026-2027 bij Ziggo Sport. Het huidige Champions League-contract loopt door tot medio 2024, maar de sportzender heeft de rechten voor de drie daaropvolgende seizoenen eveneens bemachtigd. Ook zijn er de komende jaren wedstrijden uit het miljoenenbal te zien op RTL 7.

Ziggo Sport heeft voor de periode 2024-2027 ook de rechten voor de Europa League en de Conference League aangekocht. Tot en met het seizoen 2023-2024 liggen deze rechten bij ESPN en Talpa.

Laatste update: 24 januari 2023

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie