Erik ten Hag verlengt contract bij Manchester United

Foto: Erik ten Hag verlengt contract bij Manchester United

Manchester United-manager Erik ten Hag heeft zijn contract verlengt met twee jaar. De tukker ligt nu vast tot en met de zomer van 2026. Na een roerig seizoen waren er vanuit diverse hoeken veel twijfels over de 54-jarige coach, maar hij mag dus aanblijven.

Erik ten Hag verlengt contract met Manchester United tot medio 2026

Ondanks het winnen van de FA Cup beleefde Erik ten Hag een matig seizoen bij Manchester United. De trainer uit Haaksbergen eindigde afgelopen seizoen op de achtste plek en dat is voor de standaard van United ver onder de maat. Ten Hag bleef continue strijdbaar en liet na het winnen van de FA Cup tegen Manchester City blijken vol zelfvertrouwen te zitten. Hij pakte zowel de media als ‘zijn’ club aan met ferme uitspraken. Naast de Engelse beker won Erik ten Hag tot dusver ook de EFL Cup. Het is zaak voor de tukker dat er in de competitie ook resultaten worden behaald en de club de Champions League weer in kan.

Woensdag werd bekend dat Go Ahead Eagles-coach René Hake Ten Hag gaat vergezellen in Manchester. Ook United-legend Ruud van Nistelrooij staat op de rol om de staf van de Mancunians te completeren. Ten Hag was blij met zijn verlengde contract: “Ik ben blij dat we er samen zijn uitgekomen en dat we de samenwerking kunnen voortzetten. Terugkijkend op de afgelopen jaren hebben we twee prijzen gewonnen en progressie geboekt. Er is nog een hoop werk te doen om Manchester terug te krijgen op het niveau waar ze horen. Dit betekend mee doen om de titel en ver komen in Europa. Tijdens mijn discussies met de club zijn we dezelfde visie overeengekomen en willen we deze reis samen aan gaan.”

Gaat United komend seizoen mee doen om de titel?

  • Ja
  • Nee
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie