Video

Altijd op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws? Volg ons dan op Youtube, Instagram of andere social media-kanalen! Wekelijks verschijnen er actuele, toffe video’s op onze kanalan over alles wat met voetbal te maken heeft. Er is voor elk wat wils door onze verschillende videorubrieken. Je vindt hier wedstrijdhoogtepunten, interviews, transfernieuws en andere actualiteiten binnen het voetbal.

Twee Viertje met Aad

In de wekelijkse podcast Twee Viertje met Aad bespreken we alle voetbalactualiteiten met niemand minder dan Aad de Mos! In deze serie komen verschillende rubrieken aan bod en geeft Aad zijn mening over het laatste voetbalnieuws. Met Eimert Pruis als host wordt er natuurlijk vooruitgeblikt naar de voetbalwedstrijden van het aankomende weekend. Onder meer de volgende rubrieken komen te pas:

SN Specials

Bij Soccernews doen we méér dan alleen vanaf de zijlijn meekijken. In onze specials gaan we namelijk zelf op pad om het laatste nieuws voor je te verzamelen.

SN Matchday

Wat gebeurt er allemaal tijdens een wedstrijddag? In deze rubriek gaan we het gesprek aan met de grootste voetbalfans in en rondom het stadion en verzamelen we hun voorspellingen. Zijn we niet op locatie, dan bespreken we met bekende (oud) voetballers wat zij van de wedstrijd verwachten.

Bekijk alle SN Matchday-video’s

SN Mixed Zone

Tijdens een wedstrijd kunnen emoties hoog oplopen. Interviews na de wedstrijd kunnen dan ook mooie beelden opleveren. Onze man op locatie Jesper Langbroek vraagt menig voetballer de hemd van het lijf na de wedstrijden.

Bekijk alle SN Mixed Zone-video’s

SN Update

In deze rubriek ben je door middel van een video direct op de hoogte van al het laatste voetbalnieuws. Eimert Pruis bespreekt met verschillende gasten de actualiteiten en de huidige stand van zaken.

Bekijk alle SN Updates

SN Extra

Naast de gebruikelijke content, vind je hier alle speciale video’s. Transfershows, exclusieve interviews met grote namen uit de voetbalwereld en alles omtrent het Nederlands elftal zijn enkele onderwerpen die je hier kunt vinden.

Bekijk alle SN Extra-video’s

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie