Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling: drie Spaanse topwedstrijden op het programma in seizoensafsluiter

Foto: Voorspelling: drie Spaanse topwedstrijden op het programma in seizoensafsluiter

De laatste speelronde staat op het programma in de Spaanse voetbalcompetitie. Voor Atlético Madrid, Real Madrid en FC Barcelona staan er stuk voor stuk topwedstrijden op het programma. Welke ploeg gaat met een goed gevoel de zomerstop in? In deze voorbeschouwing vind je wedtips en informatie over de duels Real Sociedad – Atlético Madrid, Real Madrid – Real Betis en Sevilla – Barcelona.

Real Sociedad – Atlético Madrid

Reale Arena

LaLiga

25 mei 2024

16:15

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 25 mei 2024 16:16.

Real Sociedad begon het seizoen sterk. De ploeg van trainer Imanol Alguacil leek een tijdlang mee te doen om de vierde plaats, maar moest uiteindelijk afhaken. Dat is niet vreemd, aangezien Sociedad een moordend schema had met La Liga, de Champions League en de Spaanse beker. Afgelopen week werd Real Betis met 0-2 verslagen. Door deze overwinning is Sociedad zeker van de zesde plaats in de competitie.

Atlético Madrid is eveneens zeker van de huidige positie. Met de hakken over de sloot wist de ploeg van Diego Simeone de vierde plek te bemachtigen. Athletic Bilbao zat de club lange tijd op de hielen, maar door puntenverlies van de Basken in de afgelopen weken is Atlético veilig.

Afgelopen week verloor Atlético verrassend met 1-4 van Osasuna. Daaraan voorafgaand werd er juist goed gepresteerd door overwinningen op Getafe (0-3), Celta de Vigo (1-0), Mallorca (0-1) en Athletic Bilbao (3-1) te behalen.

Wedtip Real Sociedad – Atlético Madrid

In deze laatste wedstrijd gaat het enkel nog om de eer. Beide clubs zijn zeker van hun huidige posities in de competitie. De teams lijken aan elkaar gewaagd. Daarom is de wedtip ‘Gelijkspel’ met een odd van 3.50 bij Unibet.

Gelijkspel

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Real Madrid – Real Betis

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 25 mei 2024 21:01.

Real Madrid is de verdiende kampioen van Spanje. Na 37 speelrondes bedraagt de voorsprong op Barcelona twaalf punten. In het gehele seizoen heeft de formatie van Carlo Ancelotti slechts één wedstrijd verloren. De ploeg kenmerkt zich door weinig treffers tegen te krijgen. Met 26 tegendoelpunten heeft Real Madrid verreweg het minste aantal tegentreffers. Dat is best opvallend, gezien het feit dat Thibaut Courtois, David Alaba en Éder Militão dit seizoen langdurig geblesseerd zijn geweest.

Het belangrijkste nieuws uit Madrid van afgelopen week kwam van Toni Kroos. De Duitser heeft besloten dat dit zijn laatste seizoen als professioneel voetballer is. Dit betekent dat Kroos zaterdagavond zijn laatste competitiewedstrijd zal spelen tegen Real Betis. Hij mag zich daarna nog wel verheugen op een Champions League-finale en – na zijn rentree bij de nationale ploeg – een EK in eigen land.

Betis heeft de zevende plek veiliggesteld en mag zich na de zomervakantie opmaken voor de play-offs van de Conference League. Het team is te inconsistent geweest om hoger te eindigen. Uitstekende prestaties werden afgewisseld met een aantal nederlagen.

Isco is dé verrassing van Betis dit seizoen. De Spaanse aanvaller is terug op niveau en speelt een belangrijke rol voor Betis. Dit leverde hem zelfs een uitnodiging op voor de voorselectie van het Spaanse nationale team, maar een blessure heeft hem helaas buitenspel gezet.

Onze voorspelling

Zonder Isco is Betis een stuk minder gevaarlijk voor elke tegenstander. Real Madrid zal alles geven in de laatste wedstrijd van Kroos om de Duitser een waardig afscheid te bezorgen. Onze voorspelling is dat ‘Minder dan 0,5 doelpunten door Real Betis’, met een quotering van 2.33 bij Unibet.

Minder dan 0,5 doelpunten door Real Betis

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Sevilla – FC Barcelona

Estadio R. Sanchez Pizjuan

LaLiga

26 mei 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 26 mei 2024 21:33.

De afsluitende wedstrijd van het reguliere seizoen vindt plaats op zondagavond, waar Sevilla bezoek zal krijgen van FC Barcelona. Het seizoen is voor de club behoorlijk teleurstellend verlopen, met een dertiende positie die ver onder de verwachtingen ligt voor het kaliber van Sevilla. Een overwinning zou Sevilla nog naar de elfde plaats kunnen tillen, maar een nederlaag zou er net zo goed voor kunnen zorgen dat de club naar de vijftiende plek zakt. De recente prestaties spreken boekdelen, met het verlies van de laatste drie wedstrijden. Sevilla zal deze jaargang snel willen vergeten.

FC Barcelona eindigde uiteindelijk als tweede in de competitie, een resultaat dat op zichzelf niet onredelijk is gezien de concurrentie met Real Madrid. Desondanks blijft het een teleurstelling om achter de aartsrivaal te eindigen. Trainer Xavi Hernández zou aanvankelijk aan het einde van het seizoen vertrekken bij Barcelona, maar voorzitter Joan Laporta wist hem ervan te overtuigen om te blijven, om hem vervolgens alsnog te ontslaan.

Op het veld presteert het team redelijk goed. Zeven van de laatste negen competitiewedstrijden werden gewonnen, waarbij alleen verlies werd geleden tegen Real Madrid en FC Girona. Afgelopen week werd er nog met 3-0 gewonnen van Rayo Vallecano.

Wedtip Sevilla – FC Barcelona

Barcelona zit in een aardige vorm. De spelers zullen hoofdtrainer Xavi ongetwijfeld een mooi afscheid willen geven. Bij Sevilla is de vorm dramatisch, waardoor Barcelona terecht de favoriet voor dit duel is. Een overwinning voor de bezoekers heeft een odd van 1.85 bij Unibet.

FC Barcelona wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie