Schreuder voor Slot, PROMOTIE voor Kroes | Twee Viertje met Aad #80

Foto: Schreuder voor Slot, PROMOTIE voor Kroes | Twee Viertje met Aad #80

Het is een stoelendans bij Feyenoord en Ajax. Arne Slot naar Liverpool en de opvolgers staan te trappelen om in De Kuip aan de slag te gaan. Aad de Mos weet precies bij wie ze moeten aankloppen om “minstens net zoveel succes” te kunnen behalen. Na het Feyenoord-lijstje van Aad gaat hij in aflevering 80 van de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad ook het lijstje bij Ajax af. Wat daar gebeurt valt ieders mond van open, maar Meestervoorspeller Aad is niet zo snel gek te maken en geeft duiding over Alex Kroes, Michael van Praag, Leo van Wijk en alle andere hoofdpersonen in de Ajax-soap. “Hij past beter bij de Tweede Kamer dan bij Ajax.”

Twee Viertje met Aad aflevering 80: het niet juichen van Veerman, PSV kampioen, opvolger Slot, Ajax-wanbeleid, Premier League-titelstrijd, Dest-transfer, wie wordt kampioen van België?

Wie wordt kampioen van België?

In Vraag voor Aad bekijken we dus de ideale opvolger(s) van Slot bij Feyenoord, in Vraag van Aad heeft Aad weer een vraag voor de kijker. Deze keer wil hij weten wie er kampioen wordt van de Pro League. Kan jij de Meestervoorspeller verslaan? Na het doorspitten van de Ajax-chaos in de Stalen Snor, heeft hij ongevraagd advies voor PSV in Raad van Aad.

Waarom juicht Joey Veerman niet?

Daar blijft het niet bij in deze bomvolle aflevering. Want uiteraard wordt het komende kampioensfeestje van PSV besproken. Gaat Joey Veerman dan wel juichen? Ook blikken we in Vraag van Aad deel 1 terug op de vorige Vraag van Aad (wie wint de Champions League?). De meeste reagerende kijkers zaten fout met Manchester City, maar er zaten nogal wat opvallende antwoorden bij van sommige opvallende kijkers. Aad verklapt gelijk wie wél de Champions League gaat winnen. Tot slot blikken we vooruit op dit weekend en een beetje verder in Match of the Weekend: Tottenham Hotspur – Arsenal. Veel kijk- en luisterplezier met aflevering 80 van Twee Viertje met Aad!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft.

Wie is de beste opvolger van Slot?

  • De Mos
  • Schreuder
  • Pusic
  • Koeman
  • Xavi
  • Mourinho
  • Andere coach, ik reageer op YouTube
286+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

13:48
3+
‘Jahanbakhsh en Giménez onthullen transferplannen’
13:30
52+
PSV-sneer voor Sjaak Swart
13:13
35+
‘Vervelendste’ Vandaag Inside-gast met grond gelijkgemaakt
12:47
251+
‘KNVB-ingreep bij Ajax én Feyenoord’
12:33
420+
Vroegtijdig PSV-vertrek voor Peter Bosz?
12:17
432+
‘Talpa neemt Vandaag Inside-beslissing’
12:00
492+
Ajax en Wim Jonk klaar voor nieuwe samenwerking
11:47
354+
‘Xavi Simons komt voor monsterbedrag op de markt’
11:31
82+
Giménez verklaart zijn vormdip na de winterstop
11:11
27+
Schouten: ‘Ik snap het heel goed als Veerman toe is aan een volgende stap’
10:42
85+
‘Everton wil bizar bedrag voor voormalig PSV’er’
10:16
89+
‘Toekomstbestemming Ziyech al bekend’
09:54
435+
Marcel Brands noemt transferwensen PSV
09:30
238+
Dit is wat er misging in de slotfase bij Real Madrid – Bayern
09:15
217+
‘PSV deelt bedrag waarmee Driouech gehaald moet worden’
08:47
157+
Veerman en Schouten horen EK-kansen van Koeman
08:33
153+
De Ligt witheet na arbitrale dwaling tegen Real: ‘Het is een schande’
08:10
62+
Spotify-playlists PSV: 7K Op Je Feestje en de palingsound
07:48
1976+
‘Details over Madrid-transfer Mbappé bekend’
07:31
1393+
VI komt met update over Schreuder en Feyenoord
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie