Voorspelling Servië – Engeland: Topfavoriet begint met overwinning

Foto: Voorspelling Servië – Engeland: Topfavoriet begint met overwinning

Servië neemt het op tegen topfavoriet Engeland in z’n eerste groepswedstrijd. De Engelse fans zijn kritisch en eisen een overwinning van hun team. Zal de selectie van Gareth Southgate direct weten te presteren?

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Engeland de favoriet bij de bookmakers

Het is geen verrassing dat Engeland als favoriet wordt beschouwd voor dit duel. Hoewel de laatste oefenwedstrijd verloren ging tegen IJsland, beschikt Engeland over zoveel kwaliteit dat verlies bijna ondenkbaar lijkt. Servië moet echter niet worden onderschat; het team heeft een aantal uitstekende spelers die het Engeland zo moeilijk mogelijk willen maken.

🇷🇸 Vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿: Kunnen beide landen scoren?

In de aanval van beide teams lopen enkele uitmuntende spelers rond. Engeland kan rekenen op Harry Kane, Bukayo Saka en Cole Palmer, terwijl Servië Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović en Dušan Vlahović in de voorhoede heeft. Beide landen hebben de capaciteiten om te scoren in deze wedstrijd.

Beide teams scoren: Ja

Speler om op te letten en wedden: Harry Kane

Harry Kane verhuisde dit seizoen naar Bayern München om eindelijk eens prijzen te winnen. Hoewel Bayern voor het eerst in meer dan tien jaar geen enkele prijs won, was dit zeker niet te wijten aan Kane. De Engelsman scoorde frequent. Kane is dan ook een interessante speler om in de gaten te houden.

Uniboost: Harry Kane scoort eerste doelpunt

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Voorspelling Servië – Engeland

Servië heeft zeker kwalitatieve spelers, maar bij Engeland zijn de spelers op praktisch elke positie beter. Dit vertaalt zich niet altijd in een overwinning, maar Engeland is niet voor niets de favoriet van dit toernooi. Unibet geeft een odd van 1.46 voor een overwinning van Engeland.

Tip: Wil je meer informatie over de topwedstrijd tussen Servië en Engeland? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
1.46
Engeland wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie