‘Ronaldo slaat Arne Slot knock-out’

Foto: ‘Ronaldo slaat Arne Slot knock-out’

Staat oefenmeester Arne Slot met 2-0 achter voordat hij goed en wel begonnen is bij Liverpool? Al-Nassr heeft niet alleen een oogje op Virgil van Dijk, maar heeft naar verluidt nóg een belangrijke (dragende) speler van The Reds aan zijn verlanglijstje toegevoegd: Alisson Becker.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Al-Nassr wil Alisson Becker én Virgil van Dijk’

Volgens journalist Rudy Galetti heeft de werkgever van Cristiano Ronaldo een tijdlang onderhandeld met Wojciech Szczesny, maar wil Al-Nassr de trekker niet overhalen omdat de Saudi’s te horen hebben gekregen dat Alisson misschien óók wel haalbaar is. Liverpool betaalde in de zomer van 2018 liefst 62,5 miljoen euro aan AS Roma om aan de slag te mogen gaan met de Braziliaan, en die is na zes jaar mogelijk toe aan verandering van spijs.

Eerder schreef het Spaanse dagblad MARCA al dat Al-Nassr de bovengenoemde Van Dijk ‘de bestbetaalde verdediger ter wereld wil maken’. Details werden er vervolgens niet gegeven, maar dat men een budget van heb ik jou daar heeft in de Saudi Pro League is natuurlijk wel duidelijk. Ter vergelijking: Ronaldo verdient zo’n tweehonderd miljoen euro per seizoen.

‘Doe het niet, Virg’

Valentijn Driessen raadde de aanvoerder van het Nederlands elftal aan van een transfer naar de zandbak af te zien: “Dan komt het geld van Al-Nassr wel een jaar later. Het slechtste voorbeeld in vele opzichten is natuurlijk Jordan Henderson. Hij is natuurlijk de man die zich ook altijd inspande voor de lhbti, maar toen hij eenmaal die dollartekens in zijn ogen zag verschijnen, wist hij niet hoe snel hij naar Saudi-Arabië moest gaan.”

Ook de naam van Mohamed Salah wordt overigens in verband gebracht met Saudi-Arabië. Verliest Slot al deze spelers, dan gaat hij een zware tijd tegemoet op Anfield Road.

Van Dijk én Alisson naar Saudi?

  • Verschrikkelijk voor Slot
  • Maakt toch niet uit?
7500+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie