Voorspelling Slovenië – Denemarken: Denemarken Asian handicap -0.75

Foto: Voorspelling Slovenië – Denemarken: Denemarken Asian handicap -0.75

Zondagavond beginnen ook Slovenië en Denemarken aan hun EK! Wij hebben alvast de belangrijkste odds bij de bookmakers voor dit duel voor je verzameld, met daarbij natuurlijk ook onze eigen voorspellingen. Begint Denemarken zijn EK met een overwinning, of heeft Slovenië een daverende verrassing in petto?

Bookmakers rekenen op een overwinning voor Denemarken

Uit de 1×2-odds blijkt wel dat de bookmakers Denemarken een goede kans geven om direct met drie punten aan het EK te beginnen. Dat is wel begrijpelijk, want de Denen zijn vrijwel ieder groot toernooi van de partij. Voor Slovenië is dit EK pas zijn vierde deelname aan een groot toernooi en de eerste eindronde sinds het WK van 2010. Ook de onderlinge balans is met vijf Deense overwinningen en een gelijkspel in zes onderlinge ontmoetingen duidelijk in het voordeel van de Scandinaviërs.

🇸🇮 Vs 🇩🇰: Gelijkspel bij rust?

Denemarken is de onbetwiste favoriet, al mogen we Slovenië zeker niet onderschatten. Beide landen zaten tijdens de EK-kwalificatiereeks al bij elkaar in de groep en eindigden toen allebei op precies 22 punten. De onderlinge groepswedstrijden eindigden in respectievelijk een 1-1 gelijkspel en een 2-1 overwinning voor Denemarken. Zowel in Ljubljana als in Kopenhagen gingen beide landen echter met een gelijke stand aan de thee. Wij zien daarom wel brood in de weddenschap Gelijkspel bij rust.

Gelijkspel bij rust

Speler om op te letten en wedden: Pierre-Emil Højbjerg

De camera’s zullen zondagavond waarschijnlijk vooral oog hebben voor Christian Eriksen en Rasmus Højlund. Wij focussen ons echter liever op Pierre-Emil Højbjerg. In de 3-1 overwinning op Noorwegen van vorige week onderstreepte de middenvelder opnieuw zijn uitstekende vorm door voor de derde interland op rij te scoren. Bovendien is hij met zijn lengte een wapen bij spelhervattingen. Enkele dagen eerder in de 2-1 zege op Zweden kopte hij al in de tweede minuut raak uit een hoekschop van Eriksen. Ook tegen Slovenië zien wij Højbjerg het vijandelijke doel wel een keer onder vuur nemen.

Pierre-Emil Højbjerg Meer dan 0,5 schoten op doel

Voorspelling Slovenië Denemarken

Tijdens de EK-kwalificatiereeks liet Slovenië al zien dat het weet hoe het land het Deense aanvalsspel moet ontregelen. Bovendien hebben zij met Jan Oblak een van de beste doelmannen van dit moment onder de lat staan. Deze wedstrijd belooft daarom een taaie kluif te worden voor Denemarken, al beschikken de Scandinaviers wel over meer individuele kwaliteiten. Bij onze voornaamste wedtip kiezen wij daarom voor Denemarken Asian handicap -0.75, tegen een odd van 1.91.

Tip: Lees ook onze uitgebreide voorbeschouwing op Slovenië – Denemarken voor meer interessante informatie.

Unibet
1.91
Denemarken Asian handicap -0.75

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie