‘Feyenoord loopt toptarget mis’

Foto: ‘Feyenoord loopt toptarget mis’

Feyenoord wil in de winterstop opnieuw een poging wagen om Arnaut Danjuma bij Villarreal los te weken. Het ziet er echter naar uit dat er een concurrent bij komt: Olympique Lyon is volgens Foot Mercato nadrukkelijk geïnteresseerd.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Interesse van Feyenoord en Olympique Lyon

De Nederlandse aanvaller hoopt dat er aankomende maand een verandering komt in zijn situatie. Villarreal leent hem dit seizoen uit aan Everton, maar in Liverpool krijgt hij nauwelijks speeltijd. Achter de schermen doen daarom meerdere clubs hun best om de Spaanse club te overtuigen om hem terug te halen en aan een andere vereniging te verhuren.

Feyenoord ziet in Danjuma een perfecte versterking voor de tweede seizoenshelft, maar daarvoor moet het wel zien af te rekenen met Olympique Lyon. De Fransen beleven een dramatische periode met een vijftiende plek in de competitie. De leiding wil in de winter dan ook tientallen miljoenen euro’s uitgeven om de zaak weer op de rit te krijgen.

Keuzemogelijkheden voor Danjuma

Naar verluidt is Olympique Lyon onder meer niet tevreden over het renderen van de buitenspelers. Het is daarom voornemens om meerdere vleugelaanvallers aan de selectie toe te voegen, waarbij Danjuma bovenaan het lijstje zou staan. De club zou inzetten op een huurdeal met een optie om hem aan het einde van het seizoen definitief over te nemen.

Het is onduidelijk of Villarreal bereid is om hem te verkopen. Olympique Lyon zou daarom ook genoegen nemen met uitsluitend een huurovereenkomst van een half jaar. Mocht de Franse club hem wel kunnen kopen, dan wil het niet meer dan 15 miljoen euro voor de Oranje-international neerleggen. Het contract van Danjuma loopt pas medio 2026 af.

Moet Danjuma de stap maken?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
180+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie