Voorspelling Polen – Nederland: Memphis heeft er zin in

Foto: Voorspelling Polen – Nederland: Memphis heeft er zin in

Beide landen gaan het EK in met twee gewonnen oefenwedstrijden achter de rug, dus van een gebrek aan vertrouwen zou niet per se sprake hoeven zijn. Behalve dan misschien vanwege de personele problemen aan beide kanten. Hoe gaan deze ploegen voor de dag komen in hun eerste wedstrijd? Lees hier onze voorspellingen voor het EK-duel Polen – Nederland.

Volksparkstadion

EURO Grp. D

16 juni 2024

15:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 16 juni 2024 14:59.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Nederland mag zich favoriet noemen

De bookmakers zijn het wel eens met elkaar: Oranje zou deze groepswedstrijd moeten kunnen winnen. Zij wijzen met hun lagere quoteringen Nederland aan als favoriet voor deze wedstrijd. Gezien de historie is dat ook niet zo vreemd. Dit is namelijk het vijfde EK op een rij waaraan Polen deelneemt, maar in al die jaren lukte het maar twee keer om te winnen, beide keren in 2016.

🇵🇱 vs 🇳🇱: Polen mist hun spitsen

Genoeg aanvallende kracht bij Polen zou je zeggen. Robert Lewandowski, Arkadiusz Milik en anders zelfs Karol Świderski van Hellas Verona. Klein probleem: zij doen alle drie niet mee tegen Nederland. Milik zit door een blessure helemaal niet in de selectie, waar de andere twee niet fit genoeg lijken om te gaan spelen in deze eerste wedstrijd. Met de goede defensie van Nederland lijkt dit een voorteken dat de nul houden wel eens kan gaan lukken.

Nederland houdt de nul

Speler om op te letten en wedden: Memphis Depay

De bekrompenheid van de Nederlandse voetbalpers kwam weer eens naar voren toen Memphis Depay op het veld verscheen met een haarband. Van de kritiek trekt de aanvaller zich echter weinig aan en hij lijkt er weer zin in te hebben. Hij scoorde tegen Canada en gaf een assist tegen IJsland. Hoe dan ook zal hij graag willen proberen tot scoren te komen tijdens zijn eerste wedstrijd op dit EK.

Memphis Depay schiet meer dan 1,5 keer op doel

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Voorspelling Polen – Nederland

Polen is sowieso geen hoogvlieger op de meeste EK’s, maar nu moet het voor deze wedstrijd ook nog eens de beste speler missen. Terwijl Nederland aan vertrouwen heeft kunnen tanken en een middenveld zonder Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners heeft geprobeerd. Zodoende zou het goed kunnen dat de mannen van Ronald Koeman dit duel met een mooie marge winnen.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Polen en Nederland? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
2.65
Nederland wint met handicap -1

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie