‘Feyenoord-target hoopt op transfer naar Frankrijk’

Foto: ‘Feyenoord-target hoopt op transfer naar Frankrijk’

Arnaut Danjuma hoopt in de wintertransferperiode alsnog naar een andere club te vertrekken, zo laat Fabrizio Romano weten. De transferexpert sluit een overstap naar Olympique Lyon niet uit.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Gesprekken Everton en Olympique Lyon

De Nederlandse aanvaller staat onder contract bij Villarreal CF. De Spanjaarden verhuurden hem dit voetbaljaar aan Everton, maar het avontuur werd voor Danjuma niet wat hij ervan verwachtte. Vooralsnog kwam hij tot 18 officiële wedstrijden, waarvan 13 duels in de Premier League, en was hij voornamelijk invaller.

Danjuma heeft daarom laten weten dat hij dolgraag wil vertrekken. Deze winter heeft hij de mogelijkheid om naar Frankrijk te verkassen. Olympique Lyon, de nummer 16 van de Franse competitie, kan een doelpuntenmaker goed gebruiken en ziet de komst van de buitenspeler wel zitten. Voorlopig ligt Everton naar verluidt echter dwars.

De Engelsen zijn dan wel met Olympique Lyon in gesprek, maar het leverde nog geen overeenstemming op. Daardoor zit Danjuma voorlopig in de wachtkamer en moet hij zich als onderdeel van de selectie richten op de aankomende wedstrijden. Zaterdag speelt Everton in de vierde ronde van de FA Cup tegen Luton Town.

Feyenoord afgehaakt voor Danjuma

Achter de schermen informeerde Feyenoord deze transferwindow opnieuw of de komst van Danjuma haalbaar zou zijn. De Rotterdammers kwamen echter tot de conclusie dat hij een te hoge kostenpost zou zijn. Feyenoord schakelde daarom door, terwijl Danjuma op zoek ging naar andere gegadigden.

Maakt Danjuma een verstandig besluit?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik vind van niet
283+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie