‘Real gaat middenveld drastisch verjongen’

Foto: ‘Real gaat middenveld drastisch verjongen’

Real Madrid lijkt komende zomer ambitieuze plannen op de transfermarkt te hebben, met als speerpunten de mogelijke komst van Kylian Mbappé en/of Erling Haaland. Daarmee zal De Koninklijke de laatste hand leggen aan de verjongingskuur van zijn aanval, die al ingezet werd met het aantrekken van Vinicius Junior en Rodrygo. Maar ook in andere linies zal die operatie zich nog verderzetten. 

Vooral op het middenveld lijkt jong bloed nog nodig te zijn. Daar werden de voorbije jaren met Federico Valverde (23) en Eduardo Camavinga (19) al jongere spelers aangetrokken, maar met Casemiro (30), Toni Kroos (32) en Luka Modric (36) zijn het toch nog altijd de dertigers die de dienst uitmaken. In de volgende transferperiodes zou voorzitter Florentino Perez hen echter willen gaan vervangen. 

Volgens journalist José Felix Diaz zou Perez daarvoor al drie namen op zijn verlanglijstje gezet hebben. De eerste is die van Aurelien Tchouameni. De 22-jarige middenvelder is uitgegroeid tot de absolute smaakmaker van AS Monaco en maakte dit seizoen ook indruk tijdens zijn eerste interlands voor de Franse nationale ploeg. 

Toptalenten

De opvolgers van Kroos en Modric moeten dan weer twee internationale toptalenten worden, in de personen van Ryan Gravenberch (19) en Florian Wirtz (18). Zij gooien ondanks hun zeer jonge leeftijd al hoge ogen bij respectievelijk Ajax en Bayer Leverkusen en maakten ook al hun internationale debuut. Real zal echter diep in de buidel moeten tasten voor het drietal, waardoor het aannemelijk lijkt dat hun komst over meerdere transferperiodes gespreid zal worden.

Wint Real op bezoek bij Rayo Vallecano? Pak €166 bij een inleg van €100!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Is deze verjonging per se nodig?

  • Ja
  • Nee
67+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie