Baas van Dortmund komst met grote verrassing over transfer Haaland

Foto: Baas van Dortmund komst met grote verrassing over transfer Haaland

Donderdag wacht Borussia Dortmund een zeer belangrijke avond, want dan moeten ze een roemloze exit van het Europese toneel zien te verijdelen. Nadat ze in de groepsfase van de Champions League al sneuvelden, gingen de Duitsers nu immers ook in de heenwedstrijd van de play-offs van de Europa League pijnlijk onderuit. In eigen stadion verloren ze vorige week met 2-4 van Rangers. 

In Schotland moet Dortmund dus al met minstens twee doelpunten verschil gaan winnen om nog verlengingen uit de brand te slepen. Er zal dus gescoord moeten worden, maar daarvoor zal Dortmund niet kunnen rekenen op Erling Haaland. De topschutter is – niet voor de eerste keer dit seizoen – geblesseerd. Intussen blijft de jonge Noor ook het voorwerp van een niet aflatende transfersoap. 

Die zou echter weleens een verrassend snel einde kunnen kennen. Dat geeft Hans-Joachim Watzke, de CEO van Dortmund, aan. “Ik ben zeker dat daarover de komende weken duidelijkheid zal komen”, verklaarde hij immers aan Express. “Het zal misschien een maand duren, misschien zes weken.” 

Harde strijd 

We zouden dus weleens nog voor april duidelijkheid kunnen krijgen over waar de toekomst van Haaland ligt. Vooral FC Barcelona en Real Madrid lijken momenteel aan zijn mouw te trekken, al is ook een transfer naar Engeland nooit helemaal uit te sluiten. Daar wordt vooral Manchester City, dat vorige zomer al naast Harry Kane greep, genoemd als kandidaat.

Rekent Dortmund alsnog met Rangers af? Profiteer van de odd van 3.5x!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Snel duidelijkheid over Haaland?

  • Ja
  • Nee
117+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie