Vermoedelijke PSV-opstelling: ‘Bosz schudt linies door elkaar’

Foto: Vermoedelijke PSV-opstelling: ‘Bosz schudt linies door elkaar’

PSV-trainer Peter Bosz wijzigt hoogstwaarschijnlijk enkele posities binnen zijn elftal voor de bekerclash met Feyenoord. Op zeker kan gesteld worden dat Joël Drommel onder de lat staat. De grootste puzzel voor Bosz ligt op het middenveld waar belangrijke schakels Joey Veerman (geblesseerd) en Ismael Saibari afwezig (Afrika Cup) zijn.

Schouten terughalen naar achterste linie PSV

Dat Drommel onder de lat staat is geen verrassing, Bosz heeft de doelman immers aangewezen als ‘bekerkeeper’. Naar verwachting zal de oefenmeester wel een wijziging doorvoeren in de achterste linie. Het is niet ondenkbaar dat Jerdy Schouten een linie naar achteren zakt en naast Olivier Boscagli als centrale verdediger zal gaan opereren. Dat gaat dan ten koste van André Ramalho. Jordan Teze en Sergiño Dest blijven staan als vleugelverdedigers.

Basisplaatsen voor Van Aanholt en Lozano

Op het middenveld komt dan een plek vrij voor Patrick van Aanholt, die al een aantal keren als meest verdedigende man speelde in die linie. Guus Til en Malik Tillman lijken de andere twee middenvelder te worden. Tevens is er de verwachting dat Bosz ook een wijziging zal doorvoeren op de linksbuitenpositie en daar gaat starten met Hirving Lozano. De Mexicaan is net als Noa Lang weer op de weg terug van een hamstringblessure. Lang moet net als Yorbe Vertessen, die op het punt staat om een transfer te maken naar Union Berlin, genoegen nemen met een reserverol.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Timber, Stengs; Dilrosun, Giménez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Van Aanholt, Til, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.  

Wie gaat er door?

  • Feyenoord
  • PSV
800+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie