‘Arne Slot-shock van 85 miljoen’

Foto: ‘Arne Slot-shock van 85 miljoen’

Arne Slot wordt vrijwel zeker (lees: gewoon zeker) de nieuwe trainer van Liverpool en zal zijn hoofd meteen moeten buigen over de nodige personele wijzigingen. Er is bijvoorbeeld een kans dat The Reds metéén afscheid nemen van een peperdure aankoop die gewoonweg niet rendeert op Anfield Road: Darwin Núñez.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Liverpool stuurt mega-aankoop Darwin Núñez weg’

In de zomer van 2022 legde Liverpool liefst 85 miljoen euro op tafel om Núñez over te mogen nemen van het Portugese SL Benfica, maar sindsdien heeft de Uruguayaanse centrumaanvaller zijn klasse maar héél mondjesmaat laten zien in de Premier League. En dus is het mogelijk tijd om afscheid van hem te nemen, aldus de Engelse media, die naar het torenhoge salaris van Núñez wijzen: de spits is een van de best verdienende spelers op Anfield.

Daarnaast wordt er ook al een mogelijke bestemming genoemd: FC Barcelona zou namelijk wel heil zien in de komst van de international van Uruguay. De Catalanen hebben het, zoals bekend, niet zo heel breed, maar zouden in Núñez een aanwinst zien die nog wel betaalbaar is. Overigens wordt er wel gesteld dat een deal alléén mogelijk is als Mohamed Salah niet de benen neemt bij The Reds. De Egyptische sterspeler van Liverpool zou voor een verhuizing naar Saudi-Arabië kunnen kiezen.

‘Fans moeten in Slot gaan geloven’

John Barnes vertelde onlangs aan SoccerNews.nl over het aanstaande dienstverband van Slot in de Engelse competitie: “Jürgen Klopp vervangen is moeilijk, maar het moeilijkste is dat de fans in Slot moeten gaan geloven. Ze moeten vertrouwen in hem houden als hij de eerste paar wedstrijden bij de club niet wint. Het zal belangrijk zijn voor de fans om Slot te steunen als er in het begin een paar kinderziektes zijn. In het hedendaagse voetbal worden hele goede managers te snel ondermijnd door hun omgeving en gebrek aan steun.”

Verkopen?

  • Doe maar
  • Nee
1118+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie