Feyenoord-revelatie prijst staf: “Goede gesprekken gehad met de trainer”

Foto: Feyenoord-revelatie prijst staf: “Goede gesprekken gehad met de trainer”

Voor Thomas Beelen stond er zondagavond een bijzondere ontmoeting met zijn oude club PEC Zwolle op het programma. De verdediger begon in de basis bij Feyenoord en liet opnieuw een sterke indruk achter. Onder trainer Arne Slot heeft Beelen zich in korte tijd stormachtig weten te ontwikkelen.

Beelen blikt terug op bijzondere ontmoeting en prijst Feyenoord-staf

“Het was een leuke avond voor ons”, begon Beelen na afloop van de wedstrijd tegenover ESPN over zijn ontmoeting met zijn oude werkgever. “Het was leuk om tegen Zwolle te spelen, uit viel ik al in maar nu in de basis. Ik heb helemaal geen contact gehad met mensen van Zwolle. Beelen ziet wel een verschil ten opzichte met vorig jaar in zijn eigen ontwikkeling. “Laatste gedeelte heb ik alles gespeeld. Het is snel gegaan dus dat is wel mooi.”

Feyenoord is dit seizoen min of meer al uitgespeeld, maar opladen voor de laatste duels heeft Beelen geen problemen mee. “Het is niet heel moeilijk om je te focussen op een wedstrijd. Het is vooral leuk om een wedstrijd te spelen en de omstandigheden waren ook erg goed. Iedereen kan dan ook de motivatie opbrengen.”

Beelen dankt technische staf Feyenoord voor ontwikkeling

Beelen is dan ook lyrisch over Slot. “Als het officieel wordt, is het voor hem een hele mooie stap. Ik ben heel blij voor hem en het is verdiend. Voor ons is het een aderlating. Als hij het zo goed doet en zoiets neerzet bij de club is het logisch dat er grote clubs komen.” De technische staf van Feyenoord heeft volgens Beelen een grote rol in zijn ontwikkeling gespeeld. “Eerste seizoenshelft heb ik niet veel gespeeld. Daarna heb ik goede gesprekken gehad met de trainer over hoe ik me kon ontwikkelen. Ik denk dat de hele staf daar belangrijk voor is geweest, ze hebben me goed geholpen. Volgens mij werd Sipke Hulshoff ook nog toegezongen. Dat is mooi!”

Is Beelen de grootste verrassing van Feyenoord dit seizoen?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
224+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie