‘Dusan Tadic regelt Ajax-transfer’

Foto: ‘Dusan Tadic regelt Ajax-transfer’

Ongeveer een jaartje geleden liet Dusan Tadic Ajax achter zich voor Fenerbahçe en in de Süper Lig heeft de ervaren Serviër het goed naar zijn zin. Mogelijk wordt hij nu ingezet voor een nieuwe trainer van Nederland naar Turkije, want naar verluidt staat Steven Berghuis in de belangstelling van zijn werkgever Fenerbahçe.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Steven Berghuis naar Fenerbahçe’

Berghuis en Tadic konden het goed met elkaar vinden in de Johan Cruijff ArenA en de Turkse media hebben een simpel optelsommetje snel gemaakt: de linksvoor van Fener kan zijn oude ploeggenoot ertoe verleiden naar Istanbul te verhuizen. Dat zou überhaupt een vrij logische bestemming zijn voor de Ajacied, want die wordt ook al een hele tijd gelinkt aan Besiktas.

Van de ene teleurstelling in de andere

Voetbal International schreef onlangs nog over de toekomst van de hoofdrolspeler in dit verhaal: “Berghuis zal ook om zich heen kijken, na een frustrerend seizoen. De 32-jarige linkspoot kwam naar Ajax om prijzen te pakken, maar valt van de ene teleurstelling in de andere. Berghuis heeft zijn onvrede daarover extern, maar zeker ook intern nadrukkelijk laten blijken.”

Zijn kwaliteiten zijn natuurlijk onmiskenbaar. “Een fitte Berghuis is goud waard voor Ajax, maar de laatste maanden sukkelt hij met blessures. Besiktas zit al langer op het vinkentouw. Aangezien zijn contract nog één jaar doorloopt, zou dit weleens het moment kunnen zijn voor een transfer van Berghuis.”

De aanvaller annex aanvallende middenvelder is wel weer fit en kan morgen meespelen bij Ajax. Dat zou voor het eerst sinds een hele lange tijd zijn.

Zie jij dit zitten?

  • Ik wel
  • Ik niet
5282+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie