‘Sensationele ‘terugkeer’ Erik ten Hag’

Foto: ‘Sensationele ‘terugkeer’ Erik ten Hag’

Erik ten Hag heeft het nu nog voor het zeggen bij Manchester United, maar elke voetballiefhebber weet wel dat zijn positie op Old Trafford wankel is. Misschien gaat de Tukker in de nabije toekomst echter wel aan de slag bij een nieuwe topclub, bij een topclub waar hij al eerder onder contract heeft gestaan.

‘Ten Hag niet naar Ajax, maar naar Bayern München’

Opeens is de voormalige Ajax-trainer namelijk een voorname kandidaat om het stokje over te nemen van Thomas Tuchel bij Bayern München. Der Rekordmeister heeft al een flink aantal afzeggingen binnengekregen, waardoor de naam van Ten Hag steeds vaker uitgesproken wordt in de Allianz Arena.

Bayern gaat in ieder geval niet langer door met Tuchel, aldus sportief directeur Max Eberl, die bij Viaplay zegt: “Nee, we zijn twee maanden geleden tot een akkoord gekomen met Thomas en daar gaat niks aan veranderen.”

De onderhandelingen met Ralf Rangnick liepen onlangs stuk: “We hebben echt heel, heel lang gesproken met Ralf. Het waren goede gesprekken, maar het hangt er altijd van af wat de andere partij wil. Als die ‘nee’ zegt, dan moeten we dat accepteren. We wensen hem alle goeds voor de toekomst en blijven op zoek.”

“Als een deur sluit, is dat in het begin een klap. Maar daarna kijk je op en gaat er ergens anders weer een deur open”, laat Eberl cryptisch weten. “En deuren waarvan een paar dagen of weken geleden misschien werd gedacht dat het ondenkbaar was dat ze opengingen, staan nu open.”

Afzeggingen en nog meer afzeggingen

Naar verluidt hebben Rangnick, Julian Nagelsmann, Roger Schmidt én Roberto De Zerbi Bayern al afgewimpeld. Ten Hag zou de volgende optie zijn, maar ook de namen van Julen Lopetegui en Antonio Conte worden nog genoemd in Beieren. Tussen 2013 en 2015 was Ten Hag al trainer van Bayern München II.

Moet Ten Hag dit doen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
5032+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie