Ronaldo stuurt lachpoppetjes onder Ballon d’Or-post Messi

Foto: Ronaldo stuurt lachpoppetjes onder Ballon d’Or-post Messi

Lionel Messi won maandag voor de achtste keer in zijn carrière de Gouden Bal. Bij het gala van France Football bleef hij Erling Haaland en Kylian Mbappé voor. Overigens was niet iedereen het eens met de overwinning van Messi. Zo had de Spaanse journalist Tomás Roncero een nogal cynische post over de achtste Ballon d’Or van Messi en reageerde Cristiano Ronaldo daar vier lachpoppetjes onder.

Cristiano Ronaldo reageert op Ballon d’Or-winst Lionel Messi

Roncero, journalist van AS, een nogal Real Madrid georiënteerd medium, schreef: “Dag vrienden, we weten allemaal wat er is gebeurd, ze hebben opnieuw een Gouden Bal gegeven aan Messi. Hij is naar Miami getrokken om op pensioen te gaan, maar hij was bij PSG eigenlijk al met pensioen. Hij heeft het WK gewonnen, al waren er wel wat gelukkige penalty’s voor nodig, maar ik kan me dat WK al bijna niet meer herinneren. We zijn november 2023 en dat WK werd in 2022 gespeeld. Wat is er in al die maanden nadien gebeurd? Ik ben hem uit het oog verloren moet ik zeggen.”

Roncero ging verder: “Messi heeft nu acht Gouden Ballen, maar hij heeft er eigenlijk maar vijf verdiend. Op het WK 2010 heeft hij niet één goal gemaakt, terwijl Xavi en Iniesta wereldkampioen werden. Twee jaar geleden kreeg hij de Ballon d’Or die aan Lewandowski toebehoorde. Xavi, Iniesta en Lewandowski wonnen zes trofeeën in één seizoen, terwijl Haaland alles won met City en topscorer was van alles. Maar chapeau Messi, jouw rivaliteit met Ronaldo gaan we nooit vergeten. Vijf Gouden Ballen heb je verdiend en het was een mooie nominatie.”

De journalist deelde vervolgens nog één trapje uit: “Ik vind acht ook wel een mooi getal. Acht doet me denken aan die avond in Lissabon, toen Bayern er acht binnentrapte tegen Barcelona”, zei hij verwijzend naar de 2-8 in 2020. “Gefeliciteerd kampioen Messi.”

Lachpoppetjes Ronaldo

Onder de post van Roncero verschenen vier lachpoppetjes van Cristiano Ronaldo. Met een vinkje erachter, dus de echte. Was Ronaldo het eens met het cynisme van de journalist? Of zat een van de kinders op de telefoon van papa? Hoe dan ook, de reactie heeft inmiddels meer dan 100.000 likes.

Vind jij de reactie van Ronaldo kinderachtig?

  • Ja
  • Nee
330+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie