Babangida laat voor het eerst van zich horen na zeer heftig ongeval

Foto: Babangida laat voor het eerst van zich horen na zeer heftig ongeval

Tijjani Babangida heeft voor het eerst van zich laten horen na het ernstige auto-ongeluk waar hij bij betrokken was. De 50-jarige oud-Ajacied bedankte in een video voor de steun die hij ontving.

Bij auto-ongeluk betrokken Tijjani Babangida spreekt dank uit voor steun

In zijn geboorteland Nigeria raakte Babangida begin mei betrokken bij een auto-ongeluk. Daarbij overleed zijn jongere broer Ibrahim (ex-FC Volendam) en zijn eenjarige zoontje. Zijn vrouw raakte zwaargewond en verloor een oog tijdens het ongeval.

Ajax en Vitesse, twee voormalig clubs van de voormalig aanvaller, staken hem zondag in het onderlinge Eredivisie-duel in de GelreDome Babangida een hart onder de riem. “Baba veel sterkte”, stond er op een spandoek, waarbij de spelers door elkaar heen stonden om het omhoog te houden.

Oud-aanvaller reageert

Via een videoboodschap spreekt Babangida zijn dank uit voor de liefde die hij ontving met die actie. Daarnaast ontving de oud-vleugelspits ook diverse (video)berichten, waaronder van zijn oude trainer Louis van Gaal. Babangida speelde in Nederland ook nog voor VVV-Venlo en Roda JC. 

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie