Messi en Suárez goud waard voor Inter Miami CF

Lionel Messi en Luis Suárez zijn het nog altijd niet verleerd. Het duo bezorgde Inter Miami een 2-2 gelijkspel in de achtste finale om de CONCACAF Champions League Cup tegen Nashville SC. De gelijkmaker van Suárez viel zelfs pas diep in de blessuretijd.

Messi en Suárez helpen Inter Miami CF aan gelijkspel

Inter Miami keek al na enkele minuten spelen tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Jacob Shaffelburg. De 24-jarige aanvaller scoorde vroeg in de tweede helft ook de 2-0, waarna het de beurt was aan het voormalig FC Barcelona-duo. Op aangeven van Suárez krulde Messi op fraaie wijze de aansluitingstreffer binnen.

Vervolgens begon de ploeg van de beide wereldsterren, waar ook Sergio Busquets onder contract staat, verder door te drukken. Dat resulteerde uiteindelijk diep in blessuretijd in de gelijkmaker van El Pistolero. Busquets gaf voor en Suárez knikte vervolgens onhoudbaar binnen. Daardoor heeft Inter Miami een goede uitgangspositie verschaft voor de thuiswedstrijd, die voor volgende week donderdag op het programma staat. Tussendoor speelt de ploeg van Messi en Suárez nog in de Major League Soccer tegen Montreal.