Darwin Núñez verrast idool Luis Suárez na mijlpaal: ‘Hij is mijn voorbeeld en mentor’

Foto: Darwin Núñez verrast idool Luis Suárez na mijlpaal: ‘Hij is mijn voorbeeld en mentor’

Het is geen verrassing dat voor veel spelers van het Uruguayaanse elftal er maar één groot voorbeeld is. De 37-jarige Luis Suárez is een levende legende binnen de selectie en bewees dat deze week nog maar eens door zijn 140ste interland te bereiken. Lange tijd zat El Pistolero niet eens in de selectie, maar voordat de groep spelers naar de Copa América vertrok moesten ze toch Suárez erbij hebben. Tot verheugenis van zijn grootste fan, Liverpool-spits Darwin Núñez.

Luis Suárez bereikt 140 interlands en krijgt presentje van fanboy Núñez

Toen het bekend werd dat de oud-Ajax spits meeging naar de Verenigde Staten voor het eindtoernooi, stond toenmalig nummer negen Núñez zijn shirt meteen af. “Suárez hoort met dat rugnummer te spelen, dat vind ik echt”, reageerde de Liverpool-speler destijds. “Hij is de beste speler van ons land ooit en ik ben trots dat ik hem goed ken. Hij is mijn grote voorbeeld en mentor in het voetbal.” Het was dus extra leuk dat op de training het Núñez was die zijn idool mocht verrassen met een cadeautje.

Het is een bizar aantal interlands om te bereiken, al wordt dat met de overtal aan wedstrijden en toernooien misschien alleen maar gewoner, dit is er nog eentje om trots op de zijn. De huidige Inter Miami aanvaller laat wekelijks zien dat hij het nog niet verleerd is, in Florida staat de goalgetter dit seizoen op twaalf goals uit zestien wedstrijden. Nu is het zaak dat hij die vorm laat zien op de huidige editie van Copa América.

Denk je dat Núñez ooit in de buurt van Suárez gaat komen?

  • Geen schijn van kans
  • Het zou best kunnen
89+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie