Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Van Dijk doet Slot alvast een belofte bij Liverpool-komst

Foto: Van Dijk doet Slot alvast een belofte bij Liverpool-komst

Virgil van Dijk heeft enthousiast gereageerd op de aanstaande samenwerking met Arne Slot bij Liverpool. Door in te gaan op het komend seizoen lijkt de aanvoerder dan ook niet op weg naar Saudi-Arabië, wat gesuggereerd werd.

Virgil van Dijk kijkt uit om met Arne Slot te gaan samenwerken bij Liverpool

Na de laatste wedstrijd van het seizoen werd Van Dijk gevraagd naar de nieuwe jaargang. Er wacht Liverpool een grote verandering: succesmanager Jürgen Klopp wordt vervangen door Slot. “Ik kijk nu alweer uit naar het volgende seizoen, om heel eerlijk te zijn. Ik ben heel benieuwd en heb erg veel vragen”, doelde de 32-jarige stopper op de komst van Slot. “De Premier League en Liverpool is natuurlijk een heel ander niveau, maar we zijn hier voor hem (Slot, red.).”

“Ik zal er voor hem zijn”

De Oranje-international deed de vertrekkend trainer van Feyenoord een belofte voor zijn komst naar Anfield: “Ik zal er voor hem zijn, wat hij ook nodig heeft. Het gaat erom dat we onze koppen bij elkaar steken, en dat we hem een kans geven zodat hij en de andere mensen die naar de club komen kunnen laten zien waartoe ze in staat zijn”, stelt de Bredanaar. “Iedereen weet dat onze verwachtingen gigantisch zijn, en het gaat erom dat je dat in de juiste banen kan leiden en dat je het maximale uit de spelers kan halen.” 

Liverpool eindigde in de Premier League als derde achter Manchester City en Arsenal. Van Dijk kende een zeer sterk eerste seizoen als aanvoerder.

Wordt Slot-Van Dijk een geweldige twee-eenheid bij Liverpool?

  • 100%!
  • Kan wel een tegenvallen…
2406+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie