‘Virgil van Dijk-transfer na megashock’

Foto: ‘Virgil van Dijk-transfer na megashock’

Er is een grote kans dat de toekomst van Virgil van Dijk niet bij Liverpool ligt. Na dit seizoen heeft hij nog een contract voor één jaar en dat betekent meestal dat er een transfer op komst is. De verdediger rept bovendien van een ‘megashock’.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Vertrekt Virgil van Dijk binnenkort bij Liverpool?

Gisteren stond bij The Reds natuurlijk in het teken van het vertrek van trainer Jürgen Klopp, die opgevolgd wordt door Arne Slot. Volgens Van Dijk gaat álles veranderen op Anfield Road. “Het wordt een enorme verandering. Niet alleen Klopp vertrekt, maar in vrijwel alle geledingen zijn er mensen die weggaan. En dat is best wel een beetje eng”, zegt hij tegen de Engelse media.

“Het onbekende zorgt altijd voor wat angst”, aldus de aanvoerder van het Nederlands elftal. “Maar je moet de club vertrouwen. De mensen bij de club. Dat zij weten wat het beste is. En dan zien we wel wat er precies gebeurt.”

Saudi-Arabië lonkt

Hij zou zelf kunnen vertrekken: “We hebben nog niet over een nieuwe contract gepraat. Mijn toekomst is op dit moment ook helemaal niet belangrijk…” Daar zal Slot vermoedelijk anders over denken. Verlengt Van Dijk zijn contract niet, dan is het aannemelijk dat hij een transfer maakt. En naar verluidt is er ook al best wat interesse in de stopper, bijvoorbeeld uit Saudi-Arabië. Het is niet geheel onwaarschijnlijk dat hij ervoor kiest om zich een paar jaar te verrijken in de Saudi Pro League, in navolging van zijn goede vriend Georginio Wijnaldum. Al-Ettifaq zou een logische bestemming worden, met Steven Gerrard (oud-Liverpool) aan het roer.

Zie jij hem naar Saudi-Arabië vertrekken?

  • Ik wel
  • Ik niet
16055+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie