Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Noa Vahle laat bom ontploffen’

Foto: ‘Noa Vahle laat bom ontploffen’

Noa Vahle is sportverslaggeefster, maar gisteren vervulde ze bij De Oranjezondag een hele andere rol. Ze was namelijk aanwezig bij het eerste optreden van Joost Klein na het Eurovisiesongfestival, maar of ze het ook naar haar zin had… Nee, absolúút niet.

Noa Vahle is er he-le-maal klaar mee

Toen men uit de studio voor het eerst overschakelde naar Vahle zei ze al: “Je kunt je afvragen wat ik hier doe, misschien sta ik hier wel voor Jan Lul.” Haar voorspelling kwam uit, want het lukte de dochter van Linda de Mol niet om Klein voor haar camera te trekken… “Nou, Joost is weg en ik heb Joost ook niet gesproken…”

Vahle werd best vinnig: “Jullie kunnen het ook wel voorstellen dat ik als sportverslaggever, op de dag dat er een ontknoping is in de Premier League en de laatste speelronde en de Eredivisie, het echt heel erg leuk vind om af te reizen naar Enschede. Om te kijken naar Joost Klein en vervolgens geen vraag te kunnen stellen. Dus een geslaagde dag, moet ik zeggen…”

“Heel efficiënt…”

“Ik was zeker niet de enige hier, want die persvrouw hier van het festival wist niet wat haar overkwam. Ongelooflijk veel pers uit binnen- en buitenland. Talpa heeft heel efficiënt drie ploegen gestuurd, dus wij, Hart van Nederland en Shownieuws”, sloot de interviewster af.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Snap jij haar?

  • Ik zeker
  • Ik niet
6065+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie