Bizar ‘Antony-nieuws’ uit Manchester

Foto: Bizar ‘Antony-nieuws’ uit Manchester

Antony heeft géén toekomst meer bij Manchester United, zo claimen verschillende Engelse bronnen. De Braziliaan heeft het twee jaar mogen proberen op Old Trafford, maar inmiddels is de maat (naar verluidt) vol en hebben The Red Devils hem op de transferlijst gezet.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Antony weg bij Manchester United voor fooi’

Twee seizoenen terug betaalde United liefst honderd miljoen euro aan Ajax om aan de slag te mogen gaan met de rechtsvoor, die aanvankelijk nog wel glimpen liet zien van hetgeen waarmee hij de fans in de Johan Cruijff ArenA op de banken kreeg. De motor stokte echter al snel en ná de beginperiode speelde de oud-Ajacied week in week uit een bijrol.

Nu is de maat dus vol en heeft de Premier League-grootmacht zijn speler volgens journalist Alex Cook te verstaan gegeven dat hij uit mag kijken naar een nieuwe werkgever. Het bizarre is dat het The Red Devils volgens de laatste geruchten helemaal niet gaat om de transfersom van honderd miljoen, die, of dan in ieder geval een gedeelte daarvan, terugverdiend moet worden. United zou vooral in de maag zitten met het salaris dat Antony verdient op Old Trafford, naar verluidt zo’n twaalf miljoen euro per seizoen.

Grootste miskoop ooit?

Volgens de bovengenoemde Cook is men bij The Mancunians van zins om ruimte te maken in het salarishuis en mag de Braziliaanse ‘fidgetspinner’ daarom vertrekken. Dat zou weer betekenen dat United óók genoegen neemt met een fractie van de honderd miljoen die het voor Antony betaalde. Momenteel wordt de waarde van de oud-Ajacied geschat op een slordige 28 miljoen euro. Is hij de grootste miskoop aller tijden?

Grootste miskoop ooit?

  • Vind ik eigenlijk wel
  • Vind ik niet
8311+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie