Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Stunttransfer bij Feyenoord’

Foto: ‘Stunttransfer bij Feyenoord’

Feyenoord beschikt dit seizoen over Yankuba Minteh, maar die wordt gehuurd van Newcastle United en de toekomst van de Gambiaan lijkt dus op St. James’ Park te liggen. Of toch niet? Is er een mogelijkheid voor de Rotterdammers om hem definitief in te lijven?

‘Yankuba Minteh naar Feyenoord’

Willem van Hanegem vindt in ieder geval dat zijn ‘cluppie’ hoe dan ook een poging moet wagen bij The Magpies. In de podcast Willem&Wessel van het Algemeen Dagblad brengt Wessel Piening het gesprek op gang door te verwijzen naar de afgelopen Eredivisie-wedstrijd van Feyenoord tegen NEC (2-3 winst): “Die ene actie, dat hij even vanaf rechtsbuiten naar linksback overstak…”

Van Hanegem roept meteen: “Ik zeg je: als ik Feyenoord was, zou ik hem altijd binnenhengelen.” Hij wordt echter ‘op de vingers getikt’ door zijn collega: “Dat wordt waarschijnlijk moeilijk. Hoewel, als je een goed bedrag biedt… Maar: hij gaat waarschijnlijk eerst een kans krijgen bij Newcastle.” De Kromme zag de Premier League-club op woensdag klop krijgen van Manchester United (3-2): “Ik denk dat hij met zijn vingers in zijn neus mee kan, daar.”

Desondanks hoopt het Feyenoord-icoon dus op een definitieve transfer naar De Kuip: “Ja, ik heb altijd in hem geloofd. Hij is nog maar negentien en nog niet eens zo lang bezig met voetballen. Of hij een wereldtopper kan worden? Dat is wel te hopen voor hem. Het is gewoon een heel grappig ventje.”

Of toch terug naar St. James’ Park?

Martijn Krabbendam van Voetbal International kwam onlangs op de proppen met een Minteh-update: “Hij gaat zich gewoon melden bij Newcastle, dan gaat hij mee op trainingskamp naar Azië dacht ik en daarna doen ze een poging om hem weer terug te halen. Die gesprekken gaan gevoerd worden maar Newcastle wil hem wel zien.”

Moet Feyenoord hem halen?

  • Koste wat kost
  • Onmogelijk
7000+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie