Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Arne Slot geeft 120 miljoen uit’

Foto: ‘Arne Slot geeft 120 miljoen uit’

Gaat Arne Slot met geld strooien bij Liverpool? Vermoedelijk krijgt hij een gepeperd transferbudget tot zijn beschikking op Anfield Road en volgens de Engelse roddelmedia zou het zomaar eens zo kunnen zijn dat dat gehele potje gespendeerd wordt aan de komst van één speler.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Breekt Arne Slot het transferrecord van Liverpool?

The Reds zouden namelijk concrete interesse hebben in niemand minder dan Anthony Gordon van Newcastle United, die notabene een verleden heeft bij Everton, de aartsrivaal van de nieuwe werkgever van Slot. Dat Liverpool belangstelling heeft lijkt wel vast te staan, maar het kan óók zo zijn dat de 23-jarige buitenspeler gewoonweg te duur is voor de nummer drie van de Premier League…

Zijn marktwaarde wordt namelijk geschat op vijftig miljoen euro, maar er zou een kleine 120 miljoen aan te pas moeten komen om The Magpies te overtuigen van een verkoop. Voor Liverpool zou dat een transferrecord betekenen, want The Reds gaven nooit meer uit dan 85 miljoen euro, het bedrag dat op de rekening van SL Benfica werd gestort in ruil voor Darwin Núñez.

Manchester City ‘in the game’

Volgens de betrouwbaar geachte journalist David Ornstein (The Athletic) is een transfer van Gordon naar Anfield vrijwel onmogelijk, vanwege het transferbedrag dat erbij zou moeten komen kijken. Manchester City wordt een logischere bestemming geacht en Josep Guardiola zou ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in een deal. Wordt het het Etihad Stadium voor Anthony Gordon of kan Slot hem overtuigen van de noodzaak om voor Liverpool te kiezen? Of blijft de Engelsman ‘gewoon’ op St. James’ Park spelen?

Moet Slot dit doen?

  • Ja
  • Nee
3144+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie