Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Niet één, maar twee PSV-monstertransfers’

Foto: ‘Niet één, maar twee PSV-monstertransfers’

PSV gaat wel doen op de aankomende transfermarkt, aan de inkomende kant, maar óók aan de uitgaande kant. Verschillende spelers van de Eindhovenaren zijn het Philips Stadion eigenlijk een beetje ontgroeid en kiezen vermoedelijk voor een transfer naar het buitenland. Dan hebben we het sowieso over Johan Bakayoko, maar eveneens over Joey Veerman.

‘Joey Veerman én Johan Bakayoko naar buitenland’

De NOS verwoordt het als volgt: “In Eindhoven wordt rekening gehouden met een vertrek van aanvaller Johan Bakayoko en middenvelder Joey Veerman. De twee topspelers, beiden met een contract tot en met 2026, hebben een goed seizoen achter de rug en lijken toe aan een nieuwe stap in hun loopbaan.”

Bakayoko

In februari kreeg PSV-td Earnest Stewart bij Studio Voetbal de vraag of Bakayoko ook volgend seizoen nog in de lichtstad van Nederland speelt. “Nee, ik denk het niet”, antwoordde hij. En een klein jaartje geleden was de Belg al dicht bij een dure transfer. Toen kon hij voor een miljoentje of veertig naar de Premier League, maar achtte hij de tijd daar zelf nog niet rijp voor. Nu is echter alles anders, vooral ook omdat de rechtsvoor zichzelf nog eens extra in de markt kan zetten op het aanstaande Europees kampioenschap.

Veerman

Voor Veerman geldt eigenlijk hetzelfde. Hij zei in december over zijn toekomst: “Als alles loopt zoals het nu loopt, dan zou een transfer aan het einde van het seizoen voor beide partijen een optie kunnen zijn.” De marktwaarde van de spelmaker wordt geschat op 32 miljoen euro, waar Bakayoko liefst veertig miljoen waard is. Het staat dus vast dat er een vette ‘pay day’ aan zit te komen voor de beleidsbepalers in het Philips Stadion, want met respectievelijk 32 en veertig neemt men ongetwijfeld géén genoegen.

Wie ga jij het meest missen?

  • Bakayoko
  • Veerman
3199+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie