Messi vernedert tegenstander in één helft

Op zaterdagnacht heeft Inter Miami een wedstrijd gespeeld. Lionel Messi heeft laten zien dat hij het nog altijd kan. In het duel tegen NY Red Bulls gaf hij 5 assists en scoorde hij ook nog een doelpunt.

Messi geeft 5 assists in MLS

Inter Miami heeft afgelopen nacht met 6-2 gewonnen van de NY Red Bulls. De club van Lionel Messi, maar ook van Luis Suárez, kwam op een achterstand en begon pas in de tweede helft echt te draaien. Tussen de 48e en 81e minuut scoorde de club zes keer. Messi gaf 5 assists en scoorde zelf ook nog eens. Suárez maakte in deze wedstrijd een hattrick, dankzij drie uitstekende ballen van zijn ploeggenoot.

De Argentijn is wellicht niet meer op het niveau van een aantal seizoenen geleden, maar hij laat nog wekelijks zien dat hij eigenlijk te goed is voor de MLS. In dit seizoen is hij bij elke wedstrijd die hij heeft gespeeld betrokken geweest bij een doelpunt door te scoren of een assist te geven. Dankzij Messi, Suárez, maar ook Jordi Alba en Sergi Busquets staat Inter Miami nu bovenaan de ranglijst. Persoonlijk staat Messi ook bovenaan de ranglijst van de topscorer en beste aangever van de Amerikaanse competitie.

Hoort Messi nog bij de beste voetballers van de wereld?