Driessen houdt weinig heel van Ajax

Foto: Driessen houdt weinig heel van Ajax

Ajax slaagde er woensdagavond nog niet in om Benfica over de knie te leggen. De Amsterdammers moesten genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel, wat bij Valentijn Driessen voor een teleurstelling zorgde.

De journalist van De Telegraaf zag de ploeg van Erik ten Hag uitstekend aan de wedstrijd beginnen en vroeg op een voorsprong komen. Waar het door een knullig moment van Remko Pasveer en Sébastian Haller op een gelijke stand kwam te staan, lukte het Ajax razendsnel om opnieuw op een voorsprong te komen.

In de tweede helft ging het echter opnieuw mis voor de Amsterdamse club, waardoor Ajax in de Johan Cruijff Arena moet winnen om de volgende ronde van de Champions League te bereiken. Driessen is van mening dat het team van Ten Hag het al eerder had moeten afmaken.

“Door een verzameling middelmatige spelers, waarvan Ten Hag er waarschijnlijk geen één wil ruilen voor zijn favoriete elf”, verklaart Driessen in zijn column. “Jongens als Dusan Tadic, Daley Blind, Edson Álvarez, Steven Berghuis en Remko Pasveer gaven niet thuis terwijl zij juist op zulke momenten worden geacht de jongere onervaren garde bij de hand te nemen en Ajax over het dode punt heen te helpen.

Terugwedstrijd in Amsterdam

Hoewel Ajax over een paar weken de kans behoudt om Benfica uit te schakelen, moet Driessen het allemaal nog maar zien. De columnist weet dat Ajax de betere ploeg heeft en daardoor de grootste kans maakt om door te gaan, maar volgens Driessen moet het team dan niet opnieuw dezelfde fout begaan.

Wint Ajax thuis wel van Benfica? Pak 1.44 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Heeft Driessen gelijk?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, absoluut niet
322+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie