Spurs legt zich neer bij uitschakeling: Vitesse definitief door

Foto: Spurs legt zich neer bij uitschakeling: Vitesse definitief door

De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Stade Rennais in de Conference League werd afgelast en de UEFA kon geen geschikte speeldatum vinden en kende de Engelsen een reglementaire nederlaag toe. De Spurs gaan daar niet tegen in beroep en dat betekent dat Vitesse overwintert!

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

Eerder reageerden de Londenaren nog woedend op de beslissing van de Europese voetbalbond. Oefenmeester Antonio Conte tierde: “Het is oneerlijk. We verdienen het om voor kwalificatie op het veld te spelen en niet op deze manier. Ik ben erg teleurgesteld, want iedereen kent het probleem (coronabesmettingen, red.).”

Tottenham overwoog juridische stappen te nemen, maar dat heeft de Premier League-grootmacht klaarblijkelijk niet gedaan. Via Twitter laat Vitesse namelijk weten: “Een beroep is uitgebleven: de eerste Europese overwintering in onze clubhistorie is nu helemáál officieel.”

Letsch

Oefenmeester Thomas Letsch van de Arnhemmer vertelde eerder dat hij het jammer vond dat zijn ploeg geen feestje had kunnen vieren met de fans in de GelreDome: “Normaal heb je na zo’n laatste groepswedstrijd de ontlading. Met een feest, of juist niet. Dit is vreemd. We weten niet waaraan we toe zijn. We hebben in een zware groep met Spurs, Mura en Rennes wel tien punten gehaald. Dat is super. We hebben verdiend verder te komen. Maar wellicht wordt nu alles achter de groene tafel beslist. Dat is jammer.”

In de knock-outfase van de Conference League speelt Vitesse twee keer tegen Rapid Wien. Het eerste duel vindt plaats in Oostenrijk op 17 februari en de return in Arnhem is een weekje later.

Verdien 3.25 keer je inleg als Vitesse van Rapid Wien wint!

Terecht?

  • Zeker
  • Mwah, nee
39+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie