EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling Oostenrijk – Turkije: Oostenrijk lacht als laatste?

Foto: Voorspelling Oostenrijk – Turkije: Oostenrijk lacht als laatste?

Op dinsdagavond neemt Oostenrijk het in de laatste achtste finale van dit EK op tegen Turkije. De winnaar van deze wedstrijd speelt tegen de winnaar van het duel tussen Roemenië en Nederland. Treft Oranje mogelijk opnieuw Oostenrijk, of gaat Turkije er met de zege vandoor?

Leipzig Stadion

EURO Final Stage

2 juli 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 2 juli 2024 20:55.

Bookmakers zien Oostenrijk als favoriet

Volgens de 1×2-odds voorspellen de bookmakers een overwinning voor Oostenrijk. Beide landen hebben indruk gemaakt tijdens dit EK. Turkije behaalde zes punten en werd tweede achter Portugal. Hoewel de Turken het moeilijk hadden tegen de Portugezen, lieten de spelers in de andere wedstrijden mooie dingen zien. Oostenrijk maakte echter nog meer indruk door in een groep met Frankrijk, Nederland en Polen eerste te worden. Door in de laatste wedstrijd Nederland te verslaan, werd Oostenrijk groepswinnaar. Daarnaast verloren de Oostenrijkers nipt met 0-1 van Frankrijk. De prestaties tegen deze toplanden geven Oostenrijk de favorietenstatus voor dit duel.

🇦🇹 Vs 🇹🇷: Beide landen trefzeker

Oostenrijk heeft tot nu toe zes doelpunten gescoord tijdens dit toernooi, waarbij het eigen doelpunt tegen Frankrijk natuurlijk niet wordt meegeteld. De aanval van Oostenrijk functioneert uitstekend. Het team van Ralf Rangnick blijft aanvallen en doet dat met ogenschijnlijk gemak. De Turken hebben tijdens dit toernooi ook vijf keer gescoord en laten zien dat zij eveneens over scorend vermogen beschikken. Beide teams lijken hun aanvallende kwaliteiten weer te willen tonen in deze wedstrijd.

Beide teams scoren

Speler om op te letten en wedden: Arda Güler

Hakan Çalhanoğlu is geschorst voor dit duel, wat een grote aderlating is voor de Turkse selectie. Dit betekent dat andere spelers een prominentere rol moeten aannemen. Toptalent Arda Güler is een van de spelers die vaker de bal zal krijgen. Hoewel hij nog niet consistent is, kan hij prachtige dingen met een bal doen.

Arda Güler scoort

Voorspelling Oostenrijk – Turkije

Hoewel Oostenrijk de favoriet is, krijgt het land toch een vrij hoge odd voor een overwinning. De teams zijn namelijk aan elkaar gewaagd. Drie maanden geleden won Oostenrijk nog gemakkelijk van Turkije, maar de Turken lijken sindsdien verbeterd te zijn. Voor het eerst tijdens dit toernooi ligt de druk bij Oostenrijk, maar de spelers lijken hiermee om te kunnen gaan. Een Oostenrijkse overwinning heeft een quotering van 2.02 bij BetMGM.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Oostenrijk – Turkije voor extra informatie in aanloop naar dit EK-duel.

BetMGM
2.02
Oostenrijk wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie