EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling Frankrijk – België: Mbappé komt los

Foto: Voorspelling Frankrijk – België: Mbappé komt los

Vanaf de achtste finales zijn er veel landen die veel te bewijzen hebben. Daaronder vallen ook Frankrijk en België. De een is een van de absolute favorieten om het EK te winnen maar speelde tot nu toe niet op dat niveau. En België wist niet eens de op papier gemakkelijkste poule te winnen. Werk aan de winkel dus voor allebei. Hieronder lees je onze tips voor het EK-duel Frankrijk – België.

Duesseldorf Arena

EURO Final Stage

1 juli 2024

18:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 1 juli 2024 17:55.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

België is de underdog

Volgens de FIFA-wereldranglijst is er geen groter affiche denkbaar dan deze, want na koploper Argentinië zijn Frankrijk en België de nummers twee en drie op die ranking. Maar als we kijken naar dit EK valt het nog mee. Het Franse sterrenensemble won zes jaar geleden al het WK en kwam in december 2022 tot de finale in Qatar. Zodoende is het niet zo’n gek gegeven dat Frankrijk de favoriet is volgens de inschattingen van de wedkantoren.

🇫🇷 vs 🇧🇪: weinig doelpunten

Servië nam afscheid van dit EK met één gemaakt doelpunt. Daarna komt een rits landen met twee treffers. Een deel van deze landen zal best tevreden zijn met die twee goals, maar zo niet Frankrijk en België. Toch wisten zij allebei ook niet tot meer doelpunten te komen in de groepsfase. Met dat gegeven in het achterhoofd is het logisch om er vanuit te gaan dat dit geen doelpuntenspektakel gaat worden.

Minder dan 1,5 goals

Speler om op te letten en wedden: Mike Maignan

Na het afscheid van Hugo Lloris als doelman van de Franse nationale ploeg heeft Mike Maignan het stokje overgenomen. De sluitpost van AC Milan wist afgelopen seizoen al elf keer in de Serie A de nul te houden en herhaalde dit kunstje tweemaal op het EK. Oostenrijk (0-1) en Nederland (0-0) wisten hem niet te passeren. Dat lukte alleen Robert Lewandowski van Polen, die vanaf de strafschopstip Maignan wist te verschalken.

Frankrijk houdt de nul

Voorspelling Frankrijk – België

Frankrijk – België zou een affiche moeten zijn waar men naar uitkijkt als een van de betere wedstrijden. Maar die status heeft het nu niet gezien de matige groepsfases van beide landen. Allebei waren ze de favoriet om hun poule te winnen, maar dit is ze niet gelukt. Kylian Mbappé heeft pas één goal achter zijn naam en zal zijn reputatie in de knock-outfase toch meer willen waarmaken. Hier kan hij tegen België mee beginnen.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Frankrijk en België? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

BetMGM
2.65
Kylian Mbappé scoort

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie