EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

BBC ziet ‘nieuwe Toni Kroos’ bij Oranje

Foto: BBC ziet ‘nieuwe Toni Kroos’ bij Oranje

Cody Gakpo werd op dinsdagavond uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd bij het Nederlands elftal tegen Roemenië op het EK 2024, maar bij de BBC heeft men een hele andere uitblinker gezien. Tijjani Reijnders wordt vergeleken met niemand minder dan Toni Kroos.

‘Tijjani Reijnders de nieuwe Toni Kroos’

Alan Shearer rept van ‘verreweg de beste wedstrijd van Oranje dit toernooi’: “Tot nu toe stelden ze een beetje teleur, maar vandaag waren ze fantastisch. Zelfs toen ze onder druk stonden in het eerste kwartier. Nederland domineerde op het middenveld. Als ze wat scherper waren, hadden ze zes of zeven keer kunnen scoren.”

Ook Alex Scott is positief: “Achterin was Aké erg goed. Het middenveld was gebalanceerd en voorin was er meer energie en dynamiek. Je zag dat ze iets wilden forceren.” Oud-voetballer Ashley Williams heeft het over een ‘wake-up-call’, waarmee hij de vurige start van de Roemenen bedoelt… “Daarna dicteerden ze het spel, zeker op het middenveld. Tijjani Reijnders was waanzinnig vandaag, die was overal bij betrokken. Schouten ook.”

“Hij versnelt het wanneer hij dat wil; hij vertraagt het wanneer hij dat wil”

“Ze verdedigden ook goed. Nederland zag er vandaag echt veel beter uit. Ronald Koeman zal veel gelukkiger zijn dan na de wedstrijd tegen Oostenrijk. Zijn wissels pakten goed uit, zoals Malen. Ik geniet ook echt van hun fans. Die laten zich echt zien op het EK”, aldus de ex-verdediger, die nog wat verder gaat… “Gakpo was uitstekend, die deed het ook heel goed bij de tweede goal. Maar Reijnders was vandaag dé man voor mij. Hij controleerde de wedstrijd in de stijl van Toni Kroos. Hij versnelt het wanneer hij dat wil; hij vertraagt het wanneer hij dat wil. Dat is enorm goed voor je team.”

Goede vergelijking?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
2351+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie