‘Pijnlijke transferwending voor Santiago Giménez’

Foto: ‘Pijnlijke transferwending voor Santiago Giménez’

Santiago Giménez staat nog altijd onder contract bij Feyenoord en speelt ook komend seizoen mogelijk nog in De Kuip. De verwachting is echter dat de Mexicaanse spits een transfer gaat maken, maar de hoge transfersom die gevraagd wordt door Feyenoord lijkt roet in het eten te gooien.

Giménez ziet kansen op toptransfer slinken vanwege hoge transfersom

Giménez werd de afgelopen maanden al gelinkt aan mogelijke overgangen naar Napoli, Atlético Madrid of Tottenham Hotspur, maar vooralsnog is er nog geen concreet voorstel op tafel gekomen. De Engelse topclub zou volgens Mexicaanse media het meest geïnteresseerd zijn in de aanvaller, maar Tottenham-volger Alasdair Gold sprak die geruchten tegen.

Tegenover 365scores.com doet Giménez zelf ook een boekje open over zijn toekomst en spreekt hij verrassend genoeg de verwachting uit dat hij zal blijven bij Feyenoord. “Hij zegt dat er alleen interesse is getoond, maar dat hij nog niet formeel benaderd is”, klinkt het. “De prijs die Feyenoord vraagt is te hoog voor de grote clubs in Europa die hun voorhoede met Giménez willen versterken. Zijn spel in de tweede helft van het afgelopen seizoen was niet overtuigend genoeg om dat bedrag neer te leggen. Wat Giménez ons zelf verteld heeft, is dat er niets gebeurt, tenzij een club de vraagprijs van Feyenoord wil betalen. Maar geen club wil dat deze transferwindow doen.”

Giménez actief op Copa América met Mexico

Giménez maakt in de zomer van 2022 de overstap naar Feyenoord en ontwikkelde zich uitstekend onder de leiding van trainer Arne Slot. Het afgelopen half jaar ging echter een stukje moeizamer voor de Mexicaan, die nauwelijks nog het net wist te vinden. In 86 wedstrijden voor Feyenoord staat de teller in totaal nu op 49 doelpunten. Momenteel is Giménez met Mexico actief op de Copa América. Tijdens het eerste groepsduel met Jamaica (1-0 overwinning, red.) stond de Feyenoord-aanvaller in de basis.

Verwacht jij dat Giménez deze zomer nog bij Feyenoord vertrekt?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
4559+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie