Premier League-iconen zagen Man United doormidden

Foto: Premier League-iconen zagen Man United doormidden

Manchester United speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen Atlético Madrid, in de Champions League. En daar kwamen de Engelsen nog goed mee weg, zag ook Thierry Henry.

“De spelers moeten eens gaan begrijpen dat ze voor Manchester United spelen”, opent de Franse oud-speler van onder meer Arsenal en FC Barcelona in de studio van CBS Sports. “Ze moeten leveren, maar het spel lijkt soms echt helemaal nergens op. Ik ben geen supporter van Manchester United. Maar als Louis van Gaal zogenaamd een leraar was, José Mourinho een dictator en Ole Gunnar Solskjaer een vaderfiguur, dan zijn dit soort optredens echt niet te verklaren. Ik weet niet waar het allemaal aan ligt, maar toch zeker niet aan de manager.”

Jamie Carragher neemt Ralf Rangnick ook in bescherming. “Met Van Gaal, Mourinho en Solskjaer heeft Manchester United managers gehad die de Champions League hebben gewonnen. Het probleem ligt dus echt bij deze spelersgroep.”

Scholes

Paul Scholes daarentegen is kritischer op de Duitse coach. “Dat was toch gewoon een typerende wedstrijd onder Rangnick?”, zei Scholes bij BT Sports. “Dit is wat we steeds te zien krijgen, sinds hij in november werd aangesteld door Manchester United. Ik hoor sommigen zeggen dat de wedstrijd tegen Atlético vreemd is verlopen, maar als je het mij vraagt is het helemaal niet zo gek verlopen.” Volgens Rio Ferdinand was assistkoning Bruno Fernandes ‘het enige lichtpuntje’.

Wint Man United de return tegen Atlético? Verdubbel je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat United de return winnen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
23+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie