Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Erik ten Hag blijft toch, en het wordt nóg gekker

Foto: Erik ten Hag blijft toch, en het wordt nóg gekker

Manchester United had het persbericht waarschijnlijk al klaarstaan: oefenmeester Erik ten Hag wordt ontslagen. Of toch niet. Want volgens The Athletic hebben de The Red Devils nu juist besloten dat de Tukker tóch aan mag blijven als hoofdtrainer op Old Trafford.

Ten Hag mag zelfs uitkijken naar verlenging bij Manchester United

United ging in de afgelopen weken om de tafel met wat mogelijke opvolgers voor Ten Hag, zoals bijvoorbeeld Kieran McKenna van Ipswich Town en Thomas Tuchel (clubloos, tot voor kort: Bayern München). Dat gebeurde zelfs vóórdat de voormalige Premier League-titelfavoriet de FA Cup won: Manchester City werd verslagen in het Wembley Stadium, maar volgens onder andere The Telegraph kwam dat te laat.

Niet dus. En Voetbal International weet zelfs: “Volgens bronnen sprak Ten Hag dinsdag met de clubleiding van Man Utd en was het voor beide partijen de intentie om met elkaar door te gaan. Er zou in de toekomst zelfs gesproken gaan worden over het verlengen van het huidige contract.”

“Ik verneem dat ze (de eigenaren, red.) alles willen veranderen maar met mij willen bouwen. Dat is tenminste hetgeen wat ze direct tegen mij zeggen en wat ze uitspreken”, zei de voormalige Ajax-coach vorige maand in gesprek met VI.

Ontslagpremie

Wordt Ten Hag alsnog ontslagen, en daar ziet het dus niet meer naar uit, dan strijkt hij een fikse ‘oprotpremie‘ op: in dat geval heeft hij naar verluidt recht op 10,5 miljoen euro. Een contractverlenging zal hem echter óók geen windeieren leggen.

Vreemd?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
988+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie