Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Erik ten Hag steenrijk na ontslag

Foto: Erik ten Hag steenrijk na ontslag

Het moet gek lopen wil oefenmeester Erik ten Hag van Manchester United níét ontslagen worden in de aankomende dagen/weken. Onlangs pakte hij wel de FA Cup met zijn ploeg ten koste van Manchester City, maar naar verluidt heeft de clubleiding al lang en breed besloten om afscheid van hem te nemen. In dat geval krijgt het saldo op de bankrekening van de Tukker wél een flinke boost.

Bankrekening Erik ten Hag juicht na ontslag bij Manchester United

“Ik heb nog een contract voor een jaar en ben ook al druk met volgend seizoen”, vertelde Ten Hag aan Voetbal International. “De analyse over dit seizoen, wat er komende zomer moet gebeuren, wat er in de selectie nodig is, en ook zaken als de voorbereiding. Maar op dit moment telt alleen de FA Cup-finale. Wat daarna gebeurt, weet ik niet. Alleen dat een vakantie ook goed voelt om de batterij weer even op te laden.”

Na de gewonnen bekerfinale voegde hij daar nog aan toe: “Twee prijzen in twee seizoenen en drie finales: dat is niet slecht. Als ze me niet meer willen, dan ga ik ergens anders naartoe om prijzen te winnen. Dat is namelijk wat ik doe.”

Opvolging

Achter de schermen is United al een tijdje bezig met Ten Hags opvolging: er worden bijvoorbeeld al gesprekken gevoerd met Ispwich Town-manager Kieran McKenna en ook Mauricio Pochettino staat op de shortlist. Wat echter zeker is, is dat Ten Hag nog een contract heeft tot medio 2025 op Old Trafford, waardoor hij recht heeft op een ontslagpremie bij een congé.

Volgens de Engelse media verdient de voormalige Ajax-kampioenenmaker 10,8 miljoen euro op jaarbasis bij The Red Devils en heeft hij recht op een premie van 10,5 miljoen bij een ontslag. Voor wie schrikt van het salaris dat Ten Hag opstrijkt: Josep Guardiola verdient bij Manchester City zo’n 22 miljoen euro per seizoen.

Bizar bedrag?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
22398+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie