Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Oranje-international is verschrikkelijk belazerd’

Foto: ‘Oranje-international is verschrikkelijk belazerd’

Het is bekend dat er in de voetbalwereld veel geld naar zaakwaarnemers stroomt, maar alsnog worden de hoofdrolspelers belazerd. Een publicatie van Follow the Money zou bewijzen dat Stefan de Vrij ernstig is gedupeerd door zaakwaarnemerskantoor SEG.

De Sports Entertainment Group is een bekende naam in de voetbalwereld. Verschillende Oranje-internationals laten hun belangen door SEG behartigen, maar De Vrij is één van de spelers die is vertrokken. Net als oud-Ajacied Thomas Vermaelen zou de international van Oranje een juridisch gevecht willen beginnen. Waar de Belg zo’n 750.000 euro is misgelopen, daar zou De Vrij voor een fors hoger bedrag de dupe zijn.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “SEG incasseerde 7,5 miljoen euro van Inter voor de transfer. Voor elk half seizoen dat De Vrij in Milaan speelt zou daar nog eens 200.000 euro bij worden opgeteld. Daarnaast bedong het makelaarskantoor een doorverkooppercentage van 7,5 procent. Als De Vrij straks Inter verruilt voor een andere club gaat er dus nog een fors bedrag naar SEG. De schade voor de speler kan uiteindelijk al met al zo’n 15 miljoen euro bedragen.”

Volgens SEG wist De Vrij precies waar hij aan toe is, maar dat is maar de vraag. Het AD trekt in ieder geval een pijnlijke conclusie: “De publicatie maakt veel los in de wereld van zaakwaarnemers. Er zullen er ongetwijfeld tussen zitten die bidden dat onderzoeksjournalisten niet in hun transferhistorie zullen duiken. Er zijn er nog meer die er schande van spreken en meeleven met De Vrij.”

Moet er actie worden ondernomen tegen zaakwaarnemers?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
588+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie