‘Hancko en Wieffer naar zelfde club’

Foto: ‘Hancko en Wieffer naar zelfde club’

Dávid Hancko maakt momenteel onderdeel uit van de selectie van Slowakije, dat het op het Europees kampioenschap dient op te nemen tegen België, Oekraïne en Roemenië. Het is echter de vraag of hij daarna wel terugkeert naar Feyenoord, want Atlético Madrid is volgens MARCA concreet.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Dávid Hancko én Mats Wieffer naar Atlético Madrid?

De krant uit Madrid schrijft dat men in het Estadio Cívitas Metropolitano verwacht dat er een akkoord gesloten kan worden met de Rotterdamse werkgever van de centrumverdediger. Het is de vraag waar dat op gebaseerd is, want Hancko heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2028, waardoor algemeen directeur Dennis te Kloese voor hem kan vragen wat hij wil.

Volgens MARCA is oefenmeester Diego Simeone van zins om zijn defensie te transformeren. Daarom heeft de Argentijn Robin Le Normand van Real Sociedad (en het Spaanse nationale team) op de korrel en naar verluidt is een deal al dichtbij. Atlético beschikt óók al over César Azpilicueta, Axel Witsel en José María Giménez, maar Hancko wordt klaarblijkelijk gezien als een aanvulling op deze batterij aan verdedigers.

Mats Wieffer

Het is overigens niet voor het eerst dat Atlético aanklopt bij Feyenoord. In de winterstop gooiden de Madrilenen immers al een balletje op voor Mats Wieffer, die toen zei: “Ze hadden zich inderdaad gemeld. Het is natuurlijk een heel grote club, maar ik heb het bij Feyenoord heel erg naar mijn zin. Ik speel altijd en met het oog op het EK heb ik hier meer kans me in de kijker te blijven spelen. Alhoewel, als je bij Atlético speelt, maak je natuurlijk ook wel kans om mee te gaan. Uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit, dus dan hoef je daar verder ook niet meer over na te denken.”

Overigens zouden Simeone en co óók nog in de race zijn voor de handtekening van Wieffer. Is er een dubbeldeal in de maak?

Zie jij dit zitten?

  • Ik wel
  • Ik niet
1896+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie