Mats Wieffer

Age: 23
Speler nieuws Speler info

Het laatste nieuws over Mats Wieffer

Mats Wieffer is een Nederlandse middenvelder. In de zomer van 2022 maakte hij de overstap van Excelsior naar stadgenoot Feyenoord.

Wieffer werd op 16 november 1999 geboren in Borne. De middenvelder trok bij de amateurs van RKSV Neo voor het eerst zijn voetbalkicksen aan en speelde zich daar in de kijker bij streekgenoot FC Twente. Wieffer wist in Enschede de jeugdopleiding te doorlopen en maakte ook zijn debuut voor de hoofdmacht van de Tukkers. Op 30 oktober 2018 mocht hij een klein kwartier voor tijd invallen in de met 4-2 gewonnen bekerwedstrijd tegen VV Noordwijk.

Excelsior

In de zomer van 2020 maakte Wieffer als transfervrije speler de overstap naar Excelsior. In zijn eerste seizoen voor de Kralingers speelde hij meteen 35 officiële wedstrijden (één goal, zes assists) en het daaropvolgende seizoen mocht hij zelfs 42 keer opdraven (vijf goals, negen assists). Drie doelpunten maakte Wieffer in de play-offs om promotie/degradatie en daarmee had hij een belangrijk aandeel in de promotie van Excelsior naar de Eredivisie.

Feyenoord

Wieffer besloot niet met Excelsior naar de Eredivisie te gaan. De middenvelder had de aandacht gewekt van stadgenoot Feyenoord, dat hem voor vier seizoenen vast wist te leggen. Helaas voor Wieffer raakte hij al tijdens de voorbereiding geblesseerd.

Laatste update: 29 augustus 2022

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie