Voorspelling Oostenrijk – Frankrijk: Doelpuntenfestijn bij tegenstanders Oranje?

Foto: Voorspelling Oostenrijk – Frankrijk: Doelpuntenfestijn bij tegenstanders Oranje?

Oostenrijk neemt het op maandagavond op tegen Frankrijk. Beide landen, die samen met Oranje in de groep zitten, lijken aanvallende intenties te hebben voor dit duel. De vraag is of dit een doelpuntrijke wedstrijd zal worden.

Frankrijk de favoriet bij de bookmakers

De Fransen zijn logischerwijs de favoriet voor deze wedstrijd. De selectie van bondscoach Didier Deschamps zit boordevol kwaliteit. Als vice-wereldkampioen moet Frankrijk tijdens dit toernooi opnieuw laten zien wat het in huis heeft. Waar Frankrijk in de laatste interlands geen denderende indruk maakte, verraste Oostenrijk de fans met succesvolle resultaten.

🇦🇹 Vs 🇫🇷: Kan Frankrijk winnen?

Frankrijk beschikt over zoveel kwaliteit dat het land, zelfs in een periode van mindere vorm, in staat moeten zijn om van Oostenrijk te winnen. Kylian Mbappé heeft slechts één flits nodig om een wedstrijd naar zijn hand te zetten. De Franse superster heeft vaak meer dan een flits per wedstrijd en hij heeft al vele wedstrijden beslist op cruciale momenten.

Frankrijk wint

Speler om op te letten en wedden: Kylian Mbappé

Naast Mbappé heeft Frankrijk nog meer topspelers. Didier Deschamps kan bijvoorbeeld rekenen op Antoine Griezmann, een speler van wereldklasse. Toch valt zelfs Griezmann regelmatig in het niet bij de grootsheid van Mbappé. De aanvaller is dan ook een speler om in de gaten te houden én om eventueel op te wedden. Zo kun je bijvoorbeeld een doelpunt van de aanvaller voorspellen.

Mbappé scoort

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Voorspelling Oostenrijk – Frankrijk

Onder leiding van Ralf Rangnick speelt Oostenrijk met veel druk naar voren en probeert het te scoren vanuit deze aanvallende speelstijl. Dit lukt de laatste maanden uitstekend en Oostenrijk scoort bijna altijd. Voor Frankrijk betekent dit dat er kansen liggen achter de achterhoede van Oostenrijk, waar de Fransen met Mbappé van willen profiteren. Het zou goed kunnen dat er drie à vier doelpunten vallen in dit duel. Bij Unibet heeft deze weddenschap een odd van 2.30.

Tip: Wil je meer informatie over de topwedstrijd tussen Oostenrijk – Frankrijk? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
2.30
Totaal aantal doelpunten: 3-4

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie