Voorspelling Roemenië – Oekraïne: Oekraïne wint

Foto: Voorspelling Roemenië – Oekraïne: Oekraïne wint

In groep E nemen Roemenie en Oekraine het maandagmiddag tegen elkaar op. De belangen zijn groot, want de winnaar van dit duel staat direct met één been in de achtste finales van het EK! Net als de bookmakers verwachten wij daarom een spannende wedstrijd. Lees snel verder voor onze wedtips voor het EK-duel Roemenië – Oekraïne!

Oekraïne duidelijk favoriet

Uit de 1×2-odds blijkt wel dat de bookmakers rekenen op een Oekraïense overwinning. Dat is wel begrijpelijk, want met spelers als Oleksandr Zinchenko, Artem Dovbyk en Mikhailo Mudryk herbergt de selectie van Oekraïne heel wat bekende namen. Roemenië kan daar met voormalig Anderlecht-aanvaller enkel Nicolae Stanciu tegenover stellen. De ploeg van Edward Iordanescu vormt echter wel een hecht collectief, dat tijdens de EK-kwalificatie als groepswinnaar boven Zwitserland eindigde.

🇷🇴 Vs 🇺🇦: Houdt tenminste een van beide landen de nul?

We willen je EK-vreugde zeker niet bederven, maar eerlijk gezegd verwachten wij weinig spektakel in dit EK-duel. Roemenië kreeg tijdens zijn EK-kwalificatiereeks slechts vijf tegentreffers om de oren, maar heeft grote moeite om kansen te creëren en af te maken. In aanloop naar dit EK kwam het land zowel tegen Bulgarije als tegen het kleine Liechtenstein niet tot scoren. Oekraïne heeft voorin behoorlijk wat kwaliteit rondlopen, maar het zou zomaar kunnen dat Dovbyk en consorten zich stukbijten op de stugge Roemenen. De kans dat een van beide landen niet weet te scoren, achten wij daarom vrij groot.

Beide teams scoren: Nee

Speler om op te letten en wedden: Artem Dovbyk

Artem Dovbyk heeft een superseizoen achter de rug. Met maar liefst 24 goals kroonde hij zich tot topscorer van La Liga en had hij een groot aandeel in de Champions League-kwalicatie van Girona. Nu hoopt de jonge spits ook te kunnen schitteren op het EK. Hij is in ieder geval prima in vorm, want ook in de vriendschappelijke interlands tegen Polen en Moldavie wist hij het net te laten bollen. Wij durven daarom wel wat kleingeld te zetten op onderstaande Uniboost van Unibet.

Artem Dovbyk scoort het eerste doelpunt (Uniboost)

Voorspelling Roemenië Oekraïne

Wij voorspellen een taaie wedstrijd, waarin Oekraïne het initiatief zal nemen. Roemenië zal achterover leunen en loeren op de omschakeling. Het kan weleens lang wachten worden op de openingstreffer, maar uiteindelijk denken wij dat de kwaliteit van de Oekraïners de doorslag zal geven. Oekraïne wint tegen een odd van 2.02 bij Unibet is daarom onze belangrijkste wedtip.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Roemenië – Oekraïne voor alle ins en outs in aanloop naar dit EK-duel.

Unibet
2.02
Oekraïne wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie