Voorspelling België – Slowakije: de Belgen beginnen EK met de nul houden

Foto: Voorspelling België – Slowakije: de Belgen beginnen EK met de nul houden

We kunnen eindelijk gaan genieten van spelers als Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku als de Rode Duivels voor het eerst in actie gaan komen op het EK. Tegen de Slowaken gaan zij proberen om meteen met drie punten aan het toernooi te beginnen. Hieronder lees je onze tips voor het EK-duel België – Slowakije.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

België heeft favorietenrol

België mag zich de favoriet noemen voor dit duel. Met een relatief lage quotering geven de bookmakers aan dat de kans op een Belgische zege het grootst is. Dat is ook niet zo vreemd. Want kijken we bijvoorbeeld naar de wereldranglijst, dan vinden we deze twee landen terug op de respectievelijk derde en achtenveertigste plaats. België haalde op de laatste twee EK’s de kwartfinales, terwijl Slowakije drie jaar geleden in de groepsfase direct uitgeschakeld werd.

🇧🇪 vs 🇸🇰: België is op schot

Tijdens de kwalificatie voor het EK hadden de Belgen er zin in, wat ook aan het aantal doelpunten te zien was. In acht wedstrijden kwam de ploeg van bondscoach Domenico Tedesco tot tweeëntwintig doelpunten. Zo werd tegen Zweden (0-3), Estland (0-3 en 5-0) en Azerbeidzjan (5-0) met ruime cijfers gewonnen. Dat zou gezien de aanvallende klasse van het team ook tegen Slowakije moeten kunnen.

België wint met handicap -1

Speler om op te letten en wedden: Romelu Lukaku

De doelpuntendrift van België in de kwalificatie was toch voornamelijk toe te wijzen aan één man: Romelu Lukaku. Spelers als Harry Kane (8 goals), Kylian Mbappé (9) en Cristiano Ronaldo (10) wisten ook wel wat goals te maken, maar Lukaku spande de kroon met 14 doelpunten. Hij is sowieso op dreef als hij interlands mag spelen. De spits van AS Roma kwam in 115 wedstrijden voor België tot 85 doelpunten.

Romelu Lukaku scoort

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Voorspelling België – Slowakije

België heeft veel aanvallende klasse, maar dat is niet iets waar de Slowaken over kunnen meepraten. De kans is groot dat Róbert Boženík in de punt van de aanval start. In veertig interlands kwam hij tot het magere aantal van zeven doelpunten. Met Koen Casteels staat er een hele goede Belg onder de lat, dus de kans is groot dat de Rode Duivels geen tegendoelpunt hoeven toe te staan.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen België en Slowakije? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
2.10
België houdt de nul

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie